Catering med tapasmeny

Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage tapas av høy kvalitet og som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et selskapslokale.

Tapas er vår versjon av den spanske klassiske «buffeten» Vi baserer den på klassiske spanske råvarer og smaker. Men, med noen tilpasninger etter norske ganer, så alle kan finne noe de liker på buffeten. Egner seg best sittende til bords servert som buffet eller stående med en liten tallerken og gaffel.

Kreativ Catering ble startet i 2003 av tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som fortsatt er aktiv i bedriften.
Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Nedenfor kan du se vår tapasmeny

Argentinske villreker med Romesco
(skalldyr, nøtter (mandler), bløtdyr, soya, hvete (gluten) og fisk)

Brasert kylling med honning og dijon
(egg, hvete (gluten), sennep, sulfitt, soya)

Albondigas med pikant tomatsaus
(soya, sulfitt)

Grillede grønnsaker på spansk vis
(nøtter (pinjekjerner), sulfitt)

Bakte amandine poteter i urte- og senneps vinaigrette
(sennep, sulfitt)

Artisjokker og habas i salsa verde
(sennep, fisk, sulfitt)

Ristet pimentossalat med honning og mandler
(nøtter( mandler), sulfitt)

Spansk spekemat, serranoskinke og to typer chorizo

Marinerte oliven
(Sulfitt)

Modne oster med membrillo
(kvedegelè) (Sulfitt)

Aioli
(Egg, sennep)

Hjemmebakt foccacia
(Hvete (gluten) )

Våre vinanbefalinger til vår tapasmeny

Rødvin
Fenocchio Barbera d’Alba Superiore / 159,90
Ogier Artésis Côtes du Rhône 2016 / 129,90

Hvitvin
Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc / 124,90