Delikat koldtbord for en hver anledning

Hos oss i Kreativ Catering får du alt et koldtbord skal innehold i tillegg til så utrolig mye mer. Vårt koldtbord inneholder selvfølgelig de gode gamle favorittene, men vår spesialitet er å friske opp stjernene med erfaring og kunnskap rundt norske kvalitetsråvarer.

Vi bruker de beste råvarene vi kan få tak i, som hjemme røkt laks, karbonader fra Metervare og luksusreker. Vi ønsker deg velkommen til å smake på vår versjon av et koldtbord.

Kreativ Catering ble startet i 2003 av tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som fortsatt er aktiv i bedriften. I dag videreføres hans passion for mat i våre kokker.

Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Vi har god erfaring med å lage koldtbord for et hvert selskap!

Våre retter i et koldtbord

Kaldrøkt laks med sitron og dill
(Fisk)

Eggerøre med gressløk
(egg)

Skagenrøre med hummermajones
(skalldyr, egg, sennep)

Vellagret spekeskinke fra Metervare med flatbrød og rømme
(Hvete, rug, melk)

Roastbeef av kalv med hjemmelaget ramsløkremulade
(Egg)

Waldorfsalat
(melk, egg, valnøtter)

Hjemmelagede karbonader med løkkompott
(Hvete, melk)

Potetsalat med eple
(Melk)

Grillet landkylling fra Holte gård
(Melk)

Asparges og nykålsalat Hjemmelaget landbrød
(Hvete)

Pisket smør fra Røros
(Melk)

Gode viner til vårt koldtbord

Rødvin
Barbera d’Alba Superiore / 159,90

Hvitvin
Von Winning Sauvignon Blanc II 2015 / 154,90

americana buffet tapas koldtbord norden