Fix ferdig take-away

Få restaurantmat levert på døren

Enten du savner følelsen av et perfekt sammensatt restaurant måltid, er lei av junk food som eneste take-away alternativ eller rett og slett bare ønsker å kunne servere gourmetmat hjemme uten at det tar dagevis med planlegging og tilberedning – så har vi den perfekte løsning for deg!
3-retters kassen har fått  hos både Dagbladet og Dagsavisen  denne våren.

Dagsavisen sier blant annet:
«Dette er det nærmeste en restaurantopplevelse vi har hatt hjemme under koronaen.
Kreativ Catering når helt til topps blant leverandørene av matkasser vi har testet til nå»

Vi mener at gode, hjemmelagde middager med ferske og naturlige råvarer bør få en høy prioritering i våre liv. Det er nemlig rundt middagsbordet familier og venner kan samles for å prate om alt og ingenting. Det er der man kan dele drømmer, latter og kjærlighet i trygghet. Enda bedre blir det når man samler seg rundt et gourmetmåltid med våre middagskasser.

I dag er vi blitt mer og mer vant til å ty til kjapp og enkel mat, som ofte mangler næring, smak og kjærlighet. Vi lever tross alt i en tid der alt skal være effektivt og lønnsomt. Hvis man skal unne seg et godt måltid, kreves det som regel flere timers arbeid på kjøkkenet eller et dyrt restaurantbesøk. Vi i Kreativ Catering mener at man ikke skal måtte behøve å slite seg ut eller la lommeboka svi for å kunne nyte et gourmetmåltid.

Med vår vri på tradisjonell catering gjør vi det enkelt å tilberede fantastiske måltider for deg og dine. Imponer gjester med flere himmelske retter, eller kos deg med et gourmetmåltid i eget selskap. Resultatet er uansett et himmelsk gourmetmåltid med flere spennende og autentiske smaker. Vi tilbyr også en vinliste som passer perfekt til hver rett, slik at du virkelig kan få en luksuriøs matopplevelse med våre middagskasser i ditt eget hjem.

Vår kjøkkensjef Kasper Løkke-Larsen har komponert en meny på høyt gourmetnivå hvor rettene enkelt kan ferdigstilles hjemme på ditt kjøkken på under 30 min.
Vintips og instruksjoner følger med og du kan følge kokkens veiledning til punkt og prikke, eller du kan improvisere litt etter eget ønske og humør.

Hvis du bestiller innen kl. 13.00 er maten klar for utlevering fra kl. 13.00 neste dag. 

Maten kan enten kjøres ut eller hentes hos oss på Skullerud.

Bla nedover for å se våre take-away menyer.

kreativ fix ferdig restaurantmat b_800x1200

FIX FERDIG
3-RETTERS MIDDAGSKASSE

449,00 kr pr.person

SE DETALJER

449,00 kr

kreativcatering-2retter-fiksferdig-påske-1773

FIX FERDIG
2-RETTERS MIDDAGSKASSE

298,00 kr pr.person

SE DETALJER

298,00 kr

kreativcatering-fiksferdig-tapas-1847

TAKE-AWAY TAPAS MED DESSERT

398,00 kr pr.person

SE DETALJER

398,00 kr

Dette sier noen av kundene som har testet middagskassene våre:

«Vi hadde bestilt mat fra dere i går, og jeg vil bare få takke for utrolig nydelig mat.» 

«Vi kjøpte også vinene dere anbefalte til maten. Mannen min og jeg hadde et matopplevelse det er lenge siden vi har hatt.»

«Tusen takk for en fantastisk smaksopplevelse.»

«Maten var helt strålende – vi var superfornøyde!»

Trykk her for flere referanser