Barnevennlig nyttårsmiddag som metter før rakettene

Nyttårsaften er en feiring med mye moro, også for barna. Der vi voksne ser frem til hyggelig samvær med venner og familie, har ofte barn underfundige forventninger til denne dagen som inneholder fest med rakettshow. 

Som cateringfirma og kokkekunstnere vet vi at selv barn duger ikke uten god mat og drikke på nyttårsaften. Samtidig vet vi nøyaktig hva barn foretrekker av mat på de store dagene. Vi i Kreativ Catering sørger for at barna blir bedre kjent med kvaliteten på en sikker vinner.

Nyttårsburger med deilig dessert

På vår meny for nyttårsmiddag for barn kan vi friste med klassisk 120g hamburger med bifftomat, sylteagurk, isbergsalat og hamburgerdressing. Ovnsbakte småpoteter og ketchup.

Til dessert byr vi på sjokolademousse med salt karamell Fulgt av frysetørkede bringebær, krystallisert hvit sjokolade og oxalis

Vi sørger for at barna holder seg gode og mette til rakettene fyres av! 

Hvordan fungerer nyttårsmiddag for barn?

Du kan hente din bestilling av nyttårsmiddag hos oss på Skullerud lille nyttårsaften mellom 14-17 og nyttårsaften fra 10-14.30, alternativt levert hjem til deg lille nyttårsaften mellom 14-20 og nyttårsaften mellom 08-15.00. Nyttårsmiddagen forhåndsbetales med kort ved bestilling.

Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo og Akershus.

Ønsker du mer informasjon vedrørende vår barnevennlige nyttårsmiddag?

Kontakt oss på telefon 22 61 47 00 eller e-post: eat@kreativcatering.no 

barnemeny-021_web-2