Hvem er vi?

Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et selskaps- eller konferanselokale. «Våre» matgjester kommer sjelden for matens skyld, slik de gjør på en restaurant. Men det blåser vi i, vi vil at maten skal være en like stor opplevelse, som selve begivenheten. Som cateringfirma får vi ikke Michelinstjerner på kjøkkenveggen vår, men vi har Michelindekk på bilene som sørger for at alt er på plass i tide.

Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt.

Kreativ Catering ble startet i 2003 av tidligere norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som fortsatt er aktiv i bedriften.
Til daglig driftes Kreativ Catering nå av daglig leder Martin Warnken sammen med kjøkkensjef Kasper Løkke-Larsen og kontorsjef Henrik Sømo Solberg.
Idéen om restaurantmat på døra slo umiddelbart an i markedet, og i dag kan vi se tilbake på tusenvis av vellykkede arrangementer, blant annet flere middager i forbindelse med utdelingen av Nobels Fredspris.
Vårt største arrangement hittil, var å servere middag til 4500 gjester på Gardermoen, men for oss er det like viktig å skape den intime middagen for ti gode venner med en 8-retter`s middag!

Fortell oss hva du vil ha, så lager vi det!

Play Video

Våre referanser

Vi brukte Kreativ Catering i vårt bryllup og maten var over all forventning! Jeg tror nesten ikke det var en gjest som ikke kommenterte hvor god maten var.
Anbefales på det varmeste!

Nora Brech

Vi har nå hatt vårt 50 årslag og jeg ville bare skrive å fortelle at vi var veldig fornøyde.
Maten var utrolig god, og servitører dere stilte med var utrolig profesjonelle og hjelpsomme, og bidro til å gjøre hele kvelden uforglemmelig.

Mads Bleymann

I forbindelse med Erna Solbergs 50års feiring: «Maten var fantastisk god, fikk masse skryt også fra de kresne med sans for god mat.

Erna Solberg - Partileder Høyre

Da vi ga Tommy og Kreativ Catering frie tøyler for å lage maten på personalfesten vår, dukket de opp med et av de mest fantastiske og kreative måltidene noen av oss har smakt, med en rekke råvarer ingen av oss hadde vært borti tidligere. Unikt!

Andreas Viestad
matentusiast, matskribent og driver av Geitmyra matkultursenter for barn

Tusen takk til Kreativ Catering for topp service og fantastisk mat til vår barnedåp. Nesten 20 voksne og barn hadde en strålende dag. Vanligvis er det jeg som kokkelerer, noe jeg liker svært godt. Men denne gangen kunne jeg nyte selskapet sammen med gjestene. Null stress, mye kos og glede! Takk for maten da…

Øyvind Loven
Komiker og programleder på Radio Norge

Kreativ Catering utvikler nye, spennende retter for oss. Vi opplever Kreativ Catering som en serviceinnstilt samarbeidspartner som leverer raskt og alltid som avtalt. De er alltid oppdatert på de siste mattrendene, og våre hotell- og kantinekunder er svært fornøyde med både de spennende oppskriftene og de lekre bildene. Dere anbefales å gå inn på www.paamenyen.no/oppskrifter, sier marketingsjef i TINE Salg Storhusholdning, Brita Unnerud. Kreativ Catering kan også anbefales på matkurs. Våre kunder ble meget inspirert etter en kreativ dag på Ljabru…

Brita Unnerud
Marketingsjef TINE, Salg Storhusholdning

Kreativ Catering er Frammuseets faste leverandør av alt fra fingermat til 8-retters menyer inspirert av polare forhold og genuine norske råvarer. Itillegg til at våre kunder er meget fornøyd med maten vi serverer, er Tommy og de øvrige i Kreativ catering en fornøyelse å jobbe med. De leverer som avtalt hver gang…

Geir O. Kløver
Direktør Frammuseet

Gastronomisk Institutt er et kompetansesenter som sprer matglede og jobber for å øke forståelsen for mat og drikke. GI har noen av landets beste og mest profilerte fagfolk i staben. Kreativ catering har vist seg som en meget trygg og kompetansesterk leverandør og produsent ifb med flere av våre prosjekter og de har ved flere anledninger vært leid inn med oss for å gjennomføre store og små arrangementer. Kreativ Catering har dyktige fagfolk og høy kompetanse på mange felt og utviser stor glede og profesjonalitet i sitt arbeide. GI har hatt stor glede av samarbeidet og håper det kan fortsette i fremtiden!

Thomas Bjørseth Nilsen
Daglig leder avd. Oslo Gastronomisk Institutt AS

Kreativ catering har vært hovedsamarbeidspartner siden 2006 og har ved enhver anledning levert fantastisk, smakfull mat og de utviser høy grad av profesjonalitet og trygghet. Oslo Spektrum har både store, små, uhøytidelige og høytidelige arrangementer samt konserter med noen av verdens største stjerner. De små intime middagene så vel som store banketter med spennvidde fra 2 – 2500 personer går på skinner og Kreativ catering viser hver gang hva de er gode for. Kort sagt er samarbeidet meget godt og vi ser frem til ennå mange fine år fremover!

Svein Rønning
F&B manager Oslo Spektrum