Event

Kick-off, lansering, premiere, jubileum? Kreativ Catering har lang erfaring med servering på arrangementer som ofte er bygd opp rundt et tema. Selv om mat og pris selvsagt er viktig i slike sammenhenger, er det også andre momenter som teller ved valg av leverandør, ikke minst må borddekkingen og serveringsutstyret tilpasses konseptet kunden har valgt. Noen eksempler; vi lagde egne menyer til Top Gears motorshow, der maten ble servert i verktøykasser. Vi har også laget 50-tallsinspirert mat til Grease-forestillingene. I samarbeid med en møbelsnekker har vi produsert store trefat med tilhørende stativer for å kunne presentere mat i høyden. Vi bruker også naturen som inspirasjon, og har for eksempel servert fingermat fra et bjørketre som vi selv var ute i skogen og hentet.

Uansett om du planlegger en stor eller liten event, er det viktig at du og dine medarbeidere får ro til å konsentrere dere om selve programmet. Logistikken må fungere knirkefritt. Vi har velprøvde systemer for buffet, banketter og selve gjennomføringen av små og store arrangementer. Din levering er i de beste hender.

Kreativ Catering har også over flere år bygget opp en utstyrsbase som gjør at vi er i besittelse av alt utstyr som trengs for å gjennomføre arrangementer - alt fra porselensfat, kjeler, kokeplater og annet småutstyr til store stekeovner og kjølebil.

Vi har en egen bookingavdeling som er tilgjengelig hele dagen. I forbindelse med leveranse til større arrangementer får kunden alltid en kontaktperson som er tilgjengelig på telefon for å svare på eventuelle spørsmål vedrørende matleveringen.

Under følger våre bestselgere til event, for andre menyforslag kan du klikke deg inn på våre våre menyer for å se flere alternativer.

event_krativ_catering_oslo_mat

Bestselgere til Event

1x1 kreativcatering tapas 1116 1000 crop

Tapas

468 kr
tapas

Eksklusiv tapas

578 kr
Smaken av midtøsten

Smaken av Midtøsten

448 kr
1x1 kreativcatering americana 1552

AMERICANA

398 kr
1x1 kreativcatering tapas vegansk 1245

Vegansk tapas

448 kr
1x1 kreativcatering koldtbord 1428

Koldtbord

489 kr