Event

Kick-off, lansering, premiere, jubileum? Kreativ Catering har lang erfaring med servering på arrangementer som ofte er bygd opp rundt et tema. Selv om mat og pris selvsagt er viktig i slike sammenhenger, er det også andre momenter som teller ved valg av leverandør, ikke minst må borddekkingen og serveringsutstyret tilpasses konseptet kunden har valgt.

Noen eksempler; vi lagde egne menyer til Top Gears motorshow, der maten ble servert i verktøykasser. Vi har også laget 50-tallsinspirert mat til Grease-forestillingene.
I samarbeid med en møbelsnekker har vi produsert store trefat med tilhørende stativer for å kunne presentere mat i høyden. Vi bruker også naturen som inspirasjon, og har for eksempel servert fingermat fra et bjørketre som vi selv var ute i skogen og hentet.

Uansett om du planlegger en stor eller liten event, er det viktig at du og dine medarbeidere får ro til å konsentrere dere om selve programmet. Logistikken må fungere knirkefritt. Vi har velprøvde systemer for buffet, banketter og selve gjennomføringen av små og store arrangementer. Din levering er i de beste hender.

Kreativ Catering har også over flere år bygget opp en utstyrsbase som gjør at vi er i besittelse av alt utstyr som trengs for å gjennomføre arrangementer – alt fra porselensfat, kjeler, kokeplater og annet småutstyr til store stekeovner og kjølebil.

Vi har en egen bookingkontakt som er tilgjengelig hele dagen. I forbindelse med leveranse til større arrangementer får kunden alltid en kontaktperson som er tilgjengelig på telefon for å svare på eventuelle spørsmål vedrørende matleveringen.

event_krativ_catering_oslo_mat