Catering med mange fordeler for deg i Sandvika

Catering er godt kjent som et tidsbesparende og praktisk tiltak når man skal arrangere et selskap. Men hva om du også kan kombinere dette med uforglemmelige smaksperler?

Kreativ Catering består av et team med anerkjente kokker og kokkekunstnere med felles passion for nye og spennende smaksopplevelser. Siden vår oppstart har vi lojalt fulgt vår filosofi om å modernisere catering-klassikere med det lille ekstra, samtidig som vi ønsker å tilby våre kunder nye sammensetninger av ingredienser og smaker som gir nye smaksbilder.

Vi har mange gode erfaringer med bryllup, konfirmasjoner, barnedåper, events og andre anledninger. Vår kapasitet er enorm og kan mette tusenvis av gjester.

Vår spesialitet er å benytte vår fagkunnskap og erfaringer med våre kunder, parallelt som vi sørger for profesjonell gjennomføring ved tilberedelse, servering og opprydding. Vi har et genuint ønske om at du kan nyte den store kvelden sammen med dine gjester.

Et fundament av gode råvarer

For å kunne by på gode smaksopplevelser er vårt håndverk avhengig av gode råvarer. Vi sanker alt fra sopp og bær til tang. Samtidig har vi mange gode samarbeidspartnere og leverandører av kjøtt og fisk. Vi jobber kun med de beste råvarene, nettopp for å kunne tilby deg den kvaliteten vi selv som spesialister, ville ha forventet.

Vi holder til i Oslo, og har mange gode kundeforhold i Sandvika – ring oss i dag på telefon: 22 61 47 00 for å komme i kontakt med oss. Vi setter pris på å dele våre erfaringer med deg som kunde!

kreativcatering-varmrett-and-1095