Kreativ catering
Revidert 1.februar 2021

Våre betingelser:

Generelt:
En bestilling er ikke bindende før bekreftelse fra Kreativ Catering foreligger.
Bestillingen er, etter bekreftelse fra Kreativ Catering, bindende for begge parter.
10% av ordregrunnlaget faktureres ved avbestilling senere enn 20 dager før selskapet og hele beløpet senere enn 10 dager før selskapet.

Endring av antall:
Antall gjester kan justeres med +/- 20% av bestilt antall frem til 3 dager før selskapet. Maten vil bli levert til antallet som det betales for.

Dekketøy
Alle våre buffeter, tapas, fingermat, grillbuffeter og desserter kommer pent anrettet på porselensfat som vi låner ut gratis til våre kunder.

Om du har bestilt 3-8 retters middag anrettes denne på dine tallerkener, Kreativ catering stiller ikke med dette.
Vi har derimot en gunstig avtale med Rentatent Partyservice. Kreativ Caterings kunder får 5% rabatt på all leie derfra. Se www.rentatent.no
Bestillingen gjøres direkte med Rent a Tent, oppgi at du er kunde hos Kreativ Catering.
Å leie komplett dekketøy vil sette prikken over i`en i selskapet. Vi anbefaler alle våre kunder å bestille dekketøy tilpasset menyen dere skal oppleve.

Nyttårskasser og Fix ferdig kasser.
Disse produktene må forhåndsbetales med kort, og det refunderes ikke penger for uavhentede kasser. Ordrene kan heller ikke endres etter at de er lagt inn.
Bestillingsfrist for Fix ferdig kasser er klokken 13.00 dagen før ønsket levering.

For nyttårskassene gjelder det at de må hentes i våre lokaler i Olaf Helsetsvei 5a, inngang D den 30.12 mellom 14 og 17 eller den 31.12 mellom 10 og 15.
Det kan desverre ikke gjøres allergitilpasninger til nyttårskassene.

Amoi
Utvalgte produkter kan bestilles via amoi.no og betales derfra. Egne vilkår for levering gjelder og finnes på amoi.no

Digital Firmafest
Kreativ catering kan levere hjem til hver enkelt ansatt, kontakt oss for pris på levering til flere adresser.
Vi kan også besørge utdeling av firmaeffekter som kort med hilsener, drikkevarer, gaver til de ansatte ol. sammen med maten.

Middag
Fordi vi er opptatt av høy kvalitet leveres alle våre 3-8 retters middager med kokk(er).
Hvis det er færre enn 20 gjester tilkommer ett tillegg på kr. 2900,- for kokk.
Kokken tilbereder og anretter maten på servise stilt av kunden og er tilstede til middagen er gjennomført.
Når desserten er servert vil kokken normalt forlate stedet.
Kjøkkenet vil bli etterlatt i den stand det var ved ankomst.

Grilling
Grillmenyene BBQ og Eksklusiv levereres med kokk inkludert om det er flere enn 20 gjester. For færre enn 20 gjester tilkommer leie av kokk med kr. 2900,-  Menyen «Grillpakke» leveres uten kokk fra vår side. Om dere ønsker å leie kokk til å grille for dere koster det kr. 2900,-
Kreativ Catering stiller ikke med grill inkludert i menyprisen. Om ønskelig kan vi stå for grill, dette faktureres separat. Om dere ønsker å stå for grill selv må den være av størrelse som er tilpasset antall gjester og type mat som skal serveres.  Ta gjerne kontakt med oss for å avklare dette.

Servering
Alle 3-8 retters middager som Kreativ Catering leverer krever at det er servitører tilstede.
Kreativ Catering stiller ikke med serveringspersonale.
Vi samarbeider med Restaurantdrift AS som kan levere dyktige servitører til deres selskap.
Restaurantdrift tar kr. 350,- ex.mva pr.time pr.servitør/450,- pr.time ex.mva for Hovmester. Minimum 5t. pr. servitør.
Kontakt Restaurantdrift på 90991199.

Alternativt kan dere stille dette selv og følgende krav må oppfylles; Serveringspersonalet skal ikke være av de spisende gjestene og man beregner 1 servitør pr 15 gjester ved sittende middag/servering ved bordet og 1 servitør pr 20 gjester ved buffèt/minglefest.

Henting av mat:
Buffeter, tapas, desserter og fingermat kan hentes, ferdig anrettet og pyntet på porselensfat, fra våre lokaler i Olaf Helsetsvei 5a. Ring 22614700 ved ankomst for kontakt med utleveringen, eller henvend deg på døren. Utlevering skjer i tidsrommet 10- 17 alle dager. Maten er pakket i spesialkasser, konstruert for å holde maten nedkjølt i opptil 3 timer, og meget stablevennlige. Kassene måler ca 90x50x30cm. Vi anbefaler at maten står i romtemperatur i ca 30 min før servering for temperering.

Levering av mat:
Vi leverer på døren på bestilling og etter kapasitet. Eksakt leveringstidspunktet avtales før levering, men et ønsket tidsvindu skal alltid oppgis. Vi garanterer at maten er kunden i hende i god tid før selskapet. Det er en forutsetning at kunden er tilstede ved levering, hvis ikke vil maten bli etterlatt på leveringsadressen for kundens regning og risiko.
Ved leveringer i Oslo sentrum må lovlig parkering være tilgjengelig på leveringsadressen, ved mangel på dette må kunden selv være behjelpelig med å ta i mot maten på gateplan da våre sjåfører ikke har anledning til å gå ifra bilen uten parkeringsplass.
Normal utkjøring skjer mellom 10 -17 mandag-lørdag. Søndager har vi begrenset kapasitet til utkjøring, kontakt oss på telefon/epost ang. levering på søndager.
Levering koster 250,- /hverdag og 350,-/lørdager og søndager.

MERK: Vi kjører normalt ut i en 20 km radius fra Skullerud. Ved leveringer utover dette vurderes lengde og tidsforbruk og det tilkommer et ekstra leveringsgebyr.
Tidsforbruk regnes utifra kjøre- og leveringstid og tilsvarer 550,-/time ink mva.

Gratis porselen fra Kreativ catering:
I forbindelse med levering av tapas og fingermat leveres vår mat ferdig anrettet på porselensfat, fra figgjo og porsgrund, av høy kvalitet. Ved retur vil vi gjerne at fatene er frie for matrester og satt tilbake i kassene med innleggsposen i for å bevare kassen ved henting/tilbakelevering.

Henting/tilbakelevering av lånt porselen:
Porselenet som lånes ut, gratis, fra Kreativ Catering må returneres en av påfølgende 5 virkedager mellom 7-17. Ved tilbakelevering- ring 22614700 for kontakt med personalet. Kreativ Catering tilbyr henting av brukt porselen, mot kr 450,- mandag – fredag. Overleie er kr 400,-/påbegynte døgn.

Betaling:
Vi utsteder kun faktura til adresse/epostadresse oppgitt av kunden. Adressen må være oppgitt i forkant av levering eller henting av tapas for at maten skal bli utlevert. Faktura har 5 dagers betalingsfrist.
Det belastes ett fakturagebyr på kr. 65,- pr. bestilling.
Vi aksepterer dessverre ingen andre betalingsmåter.

KLAGE:
Dersom man ønsker å klage på produkter levert fra Kreativ catering, skal det gjøres umiddelbart ved levering eller senest 3 timer etter levering. Henvendelser kan gjøres på telefon 22614700/99528984 i vår åpningstid 09 – 17 og frem til kl 19 eller pr epost. En epost med tidsmerking vil bli ansett som en henvendelse i tide. Alternativt kan man ringe sjåføren, telefonnr oppgis på stedet.
Kreativ catering tar ikke ansvar for behandling og lagring av leverte produkter etter avhending og evnt feillagring eller skjødesløs håndtering står for kundens regning.

FORCE MAJEURE:
Kreativ catering kan ikke bære ansvar for forhold som ikke er eller kunne vært kontrollert på forhånd. Det kan ikke stilles erstatningskrav eller påberopes rabattering som følge av uforutsette hendelser og eventuelle problemer som måtte oppstå og forhindre produksjon, levering og lignende.
Situasjoner som kan oppstå er f.eks trafikkrelaterte problemer, strømbrudd ved utomhus anlegg, tyveri av eiendom og lignende.

Kreativ catering håper din bestilling faller i smak og ønsker deg velkommen igjen også neste gang!