Catering i Moss – elegante smaksperler krysset med mange fordeler

Kreativ Catering består av en gjeng anerkjente kokker og kokkekunstnere med et felles ønske om å ta catering-menyene til et annet nivå!

Som matentusiaster er vi svært opptatt av kvaliteten på råvarene og ingrediensene. Alt du finner på våre menyer er laget fra bunnen av. Vi betraktes som spesialister på modernisering og tilsetninger av det lille ekstra på tradisjonelle catering-retter. Samtidig er vi elsket for vårt utvalg av nye og unike matretter, spesialisert gjennom flere år – nettopp for å gi deg og dine gjester smaksperler som sent vil glemmes.

Vi er behjelpelige med mer enn bare levering av mat, og står alltid til hjelp med planlegging, servering og opprydding dersom du ønsker å nyte selskapet med dine gjester.

Catering som passer for alle anledninger

Vi er svært fleksible når det kommer til type arrangementer og ønsker hos deg som kunde. Våre menyer blir alltid verdsatt i sosiale lag hvor det forventes matservering. Kanskje ikke rart da vi har noe for selv den kresne.

Vi holder til i Oslo, men har mange gode kundeforhold i Moss.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med catering for ditt selskap?
Ring oss på telefon: 22 61 47 00 eller send e-post: eat@kreativcatering.no Hos oss kommer du i kontakt med en erfaren og engasjert kokk som kan veilede deg til rette valgene!

kreativcatering-varmrett-and-1095