Catering for deg som holder til på Oslo vest

Dersom du skal arrangere et selskap kan det være befriende å overlate alt som har med mat og servering til et profesjonelt cateringfirma. På den måten kan du nyte den store kvelden sammen med dine nærmeste.

Vi i Kreativ Catering har siden vår oppstart hatt en klar filosofi om å friske opp tradisjonelle cateringretter. Ved hjelp av erfaring og kunnskap på norske kvalitetsråvarer har vi nådd vår målsetning. Hos oss finner du alle sikre meny-vinnere med det lille ekstra.

Vårt kjøkken ble i sin tid startet av tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen, og dagens kjøkken har bevart kreativiteten og evnen til å eksperimentere. Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et selskaps- eller konferanselokale.

Catering med mat som passer for alle anledninger

Vi byr på et godt dekkende utvalg av matretter – velg blant tapas, 3-6 middagsmenyer, grillmeny, fingermat, påsmurt og gryteretter. I tillegg har vi et svært fristende utvalg av dessert og drikkevarer. Vi har gjennomtenkte og velprøvde menyer til bryllup, konfirmasjoner, barnedåper, events og andre anledninger. Det som er hverdagskost for oss, skal ikke bli det for deg og dine gjester!

Vi har mange gode kundeforhold på Oslo vest og er det naturlige valget for deg som holder til på Majorstuen, Frogner, Skillebekk, Skøyen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å bestille fra vår meny. Vi kan garantere deg at vi har noe som faller i smak hos dine gjester!

For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00.

generasjon_cut