Catering for deg som holder til på Oslo vest

Dersom du skal arrangere et selskap kan det være befriende å overlate alt som har med mat og servering til et profesjonelt cateringfirma. På den måten kan du nyte den store kvelden sammen med dine nærmeste.

Vi i Kreativ Catering har siden vår oppstart hatt en klar filosofi om å friske opp tradisjonelle cateringretter. Ved hjelp av erfaring og kunnskap på norske kvalitetsråvarer har vi nådd vår målsetning. Hos oss finner du alle sikre meny-vinnere med det lille ekstra.

Vårt kjøkken ble i sin tid startet av tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen, og dagens kjøkken har bevart kreativiteten og evnen til å eksperimentere.

Vi har mange gode kundeforhold på Oslo vest og er det naturlige valget for deg som holder til på Majorstuen, Frogner, Skillebekk, Skøyen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å bestille fra vår meny. Vi kan garantere deg at vi har noe som faller i smak hos dine gjester!

For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00.

generasjon_cut