Oslos beste catering

Vi i Kreativ Catering kan stolt vise til våre prestasjoner og utnevnelser i en rekke kåringer opp gjennom årene i løpet av vår fartstid siden 2003. Det er ikke tilfeldig at vi får tilbakemeldinger fra både kunder og kritikere på at vi er Oslos beste Catering. Vi ønsker å by våre kunder på tradisjonelle cateringretter, men oppgradert med vår personlige vri. Vi kaller dette kokkekunst og modernisering, og deler mer enn gjerne våre hemmeligheter med deg.

Kreativ Catering ble stiftet av tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som hadde en klar visjon om å tilføre tradisjonelle catering-retter med personlig preg basert på erfaring og kunnskap på norske kvalitetsråvarer.

For deg som kunde av vår catering kan vi tilby en smaksopplevelse utenom det vanlige. I tillegg kan vi håndtere alt det praktiske som eksempelvis servering.

Den beste cateringen krever det lille ekstra

I vårt daglige yrke handler catering om mer enn bare å lage smakfulle retter. Det handler like mye om å presentere rettene best mulig, samtidig som du kan nyte det gode samværet med dine gjester. Du kan derfor trygt overlate oppdekkingen og serveringen til oss. Det samme gjelder naturligvis vask og opprydding etter serveringen av våre autentiske retter.

Vi får stadig gode tilbakemeldinger på vår catering som er det foretrukne alternativet for deg som ønsker best catering i Oslo.

God presseomtale og flere ganger best i test

Du kan bli bedre kjent med vår filosofi i Kreativ Catering ved å lese mer om hva presse og media har skrevet om oss opp gjennom årene her

Vi kan også med stolthet vise til to kåringer som Best i test i 2021 i både Dagsavisen og Aftenposten, med henholdsvis terningkast 6 og 5.

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende fordelene med en av byens beste catering er du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

classic