Smakfull og elegant catering på Lillestrøm

Visste du at du kan overlate alt av planlegging, tilberedelse, servering og opprydding i forbindelse med selskapet du skal arrangere?

Når vi i tillegg er NM-vinnere i kokkekunst med passion for moderniserte catering- klassikere, spennende menyer og uforglemmelige smaksopplevelser, har du de beste forutsetningene for glade gjester.

Erfaringer med alle type selskaper

Vi har mange gode erfaringer med bryllup, konfirmasjoner, barnedåper, events og andre anledninger. Vi har ingen begrensninger på antall gjester, da vi har kapasitet til å mette tusenvis av mennesker med profesjonaliteten i behold.

En meny med noe for enhver gane

Alt du finner på vår meny er kortreist eller laget fra bunnen av med de beste råvarene. Vi sanker sopp, bær og ville vekster i skogen, og tang langs kysten. Samtidig har vi et utsøkt nettverk av leverandører av fersk kjøtt, fisk, fjærfe og vilt. Dette gir oss de beste forutsetningene for å lykkes med å gi dine gjester nye og spennende smaksopplevelser.

Vi holder til i Oslo, men har mange gode kundeforhold i Lillestrøm

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt, helt uforpliktende om hvordan vi kan hjelpe deg med elegant og smakfull catering!

kreativcatering-varmrett-svinenakke-1159