Catering for deg som er bosatt i Bærum

Dersom du holder til i Bærum og har behov for en catering- opplevelse utenom det vanlige kan du med trygghet benytte deg av vår meny.

Kreativ Catering ble stiftet i 2003 av tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen. Siden vår oppstart har vi hatt som målsetning å kunne tilby catering med det lille ekstra. I vår meny finner du alle tradisjonelle vinnere. Fordelen med oss er at vi har modernisert og frisket opp mange gamle vinnere. Med en kombinasjon av tradisjonell og nyskapende mat skaper vi en catering for alle slags anledninger. Vi mener at det er nettopp derfor så mange velger vår catering framfor annet. Vi håper og tror du vil sette pris på en annerledes smaksopplevelse!

Catering med gode råvarer i kombinasjon med kokkekunst

En viktig forutsetning for å kunne skape en smaksopplevelse som skiller seg ut er utvilsomt råvarene. Uten et autentisk fundament blir det vanskelig. Vi benytter oss av lokale og anerkjente gårder rundt omkring i Norge for å kunne gi deg det autentiske preget du og dine gjester fortjener. Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt.

Når vi i tillegg kombinerer råvarene med erfaring og kokkekunst ligger alt til rette for hyggelige stunder som garantert huskes for smaken.
På vår catering-meny vil du garantert finne noe som frister, selv den kresne.

Vi i Kreativ Catering er også opptatt av å gi deg og dine gjester akkurat hva du er ute etter. Om det er at vi setter sammen en meny for dere, eller om dere kommer med ønsker, skaper vi sammen en nydelig catering opplevelse. Kreativ Catering består av en gjeng med brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi har en passion for å lage mat av høy kvalitet, og som serveres der du vil ha den – enten hjemme hos deg eller i et selskaps- eller konferanselokale.

Dersom du holder til i Akershus og Bærum og ønsker en catering- opplevelse utenom det vanlige, er vi det tryggeste valget. Vi er anerkjente for våre kreative valg og det lille ekstra som fortsatt kjennes på tungespissen.

Catering for alle anledninger

Vår catering er passende for alle anledninger, om det er festligheter som konfirmasjon, bryllup og dåp, eller det litt mer hverdagslige som møter og konferanser. Vi har nemlig alt fra påsmurt og fingermat til 3-7- retters middagsmenyer og tapas. Med andre ord er dette catering for deg som liker å ha kvalitet og kvantitet i ett.

Mer enn bare catering

Enkelte ganger kan det være både praktisk og spennende å arrangere et selskap utenfor hjemmet. Vi samarbeider med en rekke velrennomerte selskapslokaler og serveringsteder. De forskjellige lokalene administrerer alt selv og maten kommer fra oss!

For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00. Vi i Kreativ Catering vil mer enn gjerne hjelpe deg få den beste matopplevelsen som mulig.

classic