Catering for selskaper i Oppegård og Ski

For deg som skal arrangere selskap og fortsatt usikker på hvordan du skal løse bevertning, kan du trygt benytte deg av vår meny og vår erfaring. Vi i kreativ catering har lang og god erfaring med kokkekunst og servering, og du kan stol på oss for å gi gjestene dine en matopplevelse de aldri kommer til å glemme.

Hos oss i Kreativ Catering finner du alle klassikere en cateringmeny skal bestå av. Som et resultat av vår passion til å eksperimentere og utfordre tradisjonelle retter, får vi stadig tilbakemeldinger fra våre kunder om at vår modernisering og personlige vri falt i smak hos gjestene. For oss er utvikling et viktig nøkkelord, nettopp for å kunne skape nye kombinasjoner og smaker. Vi mener nemlig at enhver festlighet gjør seg bedre om det er et hint av overraskelse og spenning. Med Kreativ Catering kan du enkelt gi en slik opplevelse til dine gjester, samtidig som den smaker utrolig godt.

Siden vår oppstart har vi fått mange gode tilbakemeldinger på våre kombinasjoner og valg på våre cateringmeny.

Catering med bred meny og gode råvarer

Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt. Du vil garantert bli fristet når du ser vår brede meny som er laget av vår innerste passion for kokkekunst. I dag er menyen så godt dekkende at vi garanterer at selv den kresne gjesten vil huske smaksopplevelsene i lang tid. Det er selvfølgelig også lov å komme med spesielle forespørsler vedrørende catering. For oss er det viktigst at våre kunder er fornøyde, og med det følger et ansvar for å kunne tilpasse seg til andres behov.

Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et selskaps- eller konferanselokale.

Catering for alle anledninger

Vi er det naturlige valget for deg som holder til i Ski og Oppegård og som ønsker catering på et nytt og elegant nivå! Vi håndterer alt fra små til store selskaper – For oss handler det om å skape gode matopplevelser som gir hyggelige stunder. Og i enhver hyggelig stund er det som regel en ting til felles, nemlig folk man er glad i samlet rundt et bord dekket med nydelig mat. Ved å ta i bruk vår catering, kan du la oss ta oss av maten mens du kan lene deg tilbake og nyte de spesielle øyeblikkene.

På utkikk etter selskapslokaler i Ski?

Vi i Kreativ Catering samarbeider med en rekke velrennomerte selskapslokaler og serveringsteder. De forskjellige lokalene administrerer alt selv og maten kommer fra oss. Forhåpentligvis har vi det perfekte lokale for nettopp dine behov!

Henvendelser angående dagens leveringer utenom kontortid kan gjøres på telefon: 924 37 982 eller  995 28 984.
For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00.

classic_cut