Stilfull catering i Follo som garantert huskes

Ønsker du å tilby gjestene dine smaksperler de kommer til å huske i evig tid? Da kan du trygt bli bedre kjent med oss i Kreativ Catering og våre spennende og smakfulle menyer!

Vårt fundament består av et team med matglade kokker og kokkekunstnere med et felles ønske om å tilby våre oppdragsgivere en catering-opplevelse som skiller seg ut.

Alt du finner på vår meny er laget fra bunnen av med naturlige og kortreiste ingredienser, i kombinasjon med våre erfaringer. For deg og dine gjester betyr dette unike smaksopplevelser og en kvalitet som du knapt kunne tro fantes innen catering.

Catering for alle typer selskaper og anledninger

Vi har gjennomtenkte og velprøvde menyer til bryllup, konfirmasjoner, barnedåper, events og andre anledninger. Vi anerkjennes for våre evner til å skreddersy og planlegge bevertningen underveis av selskapet.

Vi holder til i Oslo, men har mange gode kundeforhold i Follo.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med en catering-opplevelse som skiller seg ut fra tidligere erfaringer! Vi er tilgjengelige på telefon: 22 61 47 00 og e-post til: eat@kreativcatering.no

kreativcatering-varmrett-svinenakke-1159