Skreddersydd catering for deg i Drøbak

Hos oss i Kreativ Catering tilpasser vi våre menyer nøyaktig etter dine ønsker! Dersom du ønsker anbefalinger kan vi forsikre deg om at vi vet nøyaktig hva som kreves for glade og mette gjester.

Selve fundamentet i vår bedrift består av en gjeng matglade kokker og kokkekunstnere med et felles ønske om å tilby catering på den måten vi selv ville 4 foretrukket det. Vi betraktes som alternativet for deg som ønsker catering på et annet nivå.

Catering som passer for alle fester

Våre menyer og matretter passer for alle festlige lag. Vi er det naturlige valget for deg som skal arrangere bryllup, konfirmasjon, barnedåp, events og andre anledninger. Vi har ingen begrensninger på antall gjester da vi har kapasitet til å mette flere tusen mennesker.

Vi sørger for både levering av matrettene presist etter avtale, men også forberedende arbeid, servering og opprydding – valget er opp til deg!

Vi holder til i Oslo, men har mange gode kundeforhold i Drøbak

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan bistå med profesjonell og smakfull catering? Ring oss i dag på telefon: 22 61 47 00 eller send e-post til: eat@kreativcatering.no for å komme i kontakt med oss!

kreativcatering-varmrett-and-1095