Catering med tapasmeny

Stadig flere velger tapas når de skal arrangere selskap. Ikke bare er tapas enkelt og godt, men gir gjestene mer sosial fleksibilitet ved å kunne mingle og samtidig kunne gå litt til og fra maten. Samtidig er utvalget på en tapasmeny en sikker vinner – For det skal godt gjøres å ikke finne en favoritt på fatet!

Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage tapas av høy kvalitet og som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et selskapslokale.

Tapas er vår versjon av den spanske klassiske «buffeten» Vi baserer den på klassiske spanske råvarer og smaker. Men, med noen tilpasninger etter norske ganer, så alle kan finne noe de liker på buffeten. Egner seg best sittende til bords servert som buffet eller stående med en liten tallerken og gaffel.

Fra snacks til kokkekunst- og helt måltid

Tapas begynte i sin kommersielle form som snacks til vin. Mye har skjedd innen tapas, og i dag er de elegante smårettene blitt kokkekunst, og kan settes sammen til hele måltider. For oss i Kreativ Catering er det helt naturlig når Spania har svært eksotiske og spennende mattradisjoner. Vi formidler det spanske uttrykket for deg og dine gjester.

Vår tapasmeny er håndlaget fra bunnen av, nettopp for å gi våre kunder kulinariske matopplevelser fra Spania. Vi behersker også tapaskulturer fra Amerika og Midtøsten. På den måten kan vi trygt si at vi har samlet kunnskap fra forskjellig kulturer og verdensdeler.

Spennende tapasmeny – flere favoritter på samme fat

Noe de fleste setter pris på med tapas, er at det er så utrolig mange forskjellige smaker. Det er alltid noe som faller i smak, til og med hos den mest kresne. Velger du vår catering av tapas, kan vi garantere at du vil få et flertall av spennende retter som ikke bare ser lekre og delikate ut, men også smaker utrolig godt. Spania har noen av de beste matvanene, og det kombinert med Nordens deilige og ferske råvarer har gjort at vår versjon av tapas er usedvanlig god.

Ettersom tapas er en meny sammensatt av flere småretter, egner det seg perfekt til flere typer anledninger. Alt fra de litt mer høytidelige anledningene, som bryllup, dåp og konfirmasjon, til de litt mer hverdagslige anledningene, som konferanser, messer og møter. Uansett stemningen man ønsker til anledningen, vil vår tapas kunne spille på lag med denne samt dra opp humøret til gjestene.

Med vår tapasmeny trenger du ikke å reise til Spania for å bli bedre kjent med det autentiske opphavet til tapas!

Kreativ Catering ble startet i 2003 av tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som fortsatt er aktiv i bedriften. Vi kombinerer vår kreativitet og erfaring i vår tapas catering. For deg betyr dette mange nye og spennende smaker. Siden vår oppstart har vi opparbeidet oss mange faste og gode kundeforhold. Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus / Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Oppegård, Ski, Bærum).

Kreativ Catering er det naturlige valget for deg som ønsker tapas catering som skiller seg ut på både utførelse og smak.

Har du spørsmål eller konkrete ønsker vedrørende vår tapas catering?

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med spansk kokkekunst og smaksrike opplevelser!

Nedenfor kan du se vår tapasmeny

Argentinske villreker med Romesco
(skalldyr, nøtter (mandler), bløtdyr, soya, hvete (gluten) og fisk)

Brasert kylling med honning og dijon
(egg, hvete (gluten), sennep, sulfitt, soya)

Albondigas med pikant tomatsaus
(soya, sulfitt)

Grillede grønnsaker på spansk vis
(nøtter (pinjekjerner), sulfitt)

Tortilla de patatas toppet med manchegoost 
(Egg, melk)

Garbanzosalat med urter

Ristet pimentossalat med honning og mandler
(nøtter( mandler), sulfitt)

To typer spekepølse fra Metervare og spekemat

Marinerte oliven
(Sulfitt)

Modne oster med fikenkompott
(Melk, Sulfitt)

Aioli
(Egg, sennep)

Hjemmebakt foccacia
(Hvete (gluten) )

Våre vinanbefalinger til vår tapasmeny

Rødvin
Fenocchio Barbera d’Alba Superiore / 159,90
Ogier Artésis Côtes du Rhône 2016 / 129,90

Hvitvin
Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc / 124,90

Eksklusiv-tapas