Catering med tapasmeny

Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage tapas av høy kvalitet og som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et selskapslokale.

Tapas er vår versjon av den spanske klassiske «buffeten» Vi baserer den på klassiske spanske råvarer og smaker. Men, med noen tilpasninger etter norske ganer, så alle kan finne noe de liker på buffeten. Egner seg best sittende til bords servert som buffet eller stående med en liten tallerken og gaffel.

Fra snacks til kokkekunst- og helt måltid

Tapas begynte i sin kommersielle form som snacks til vin. Mye har skjedd innen tapas, og i dag er de elegante smårettene blitt kokkekunst, og kan settes sammen til hele måltider. For oss i Kreativ Catering er det helt naturlig når Spania har svært eksotiske og spennende mattradisjoner. Vi formidler det spanske uttrykket for deg og dine gjester.

Noe de fleste setter pris på med tapas, er at det er så utrolig mange forskjellige smaker. Det er alltid noe som faller i smak, til og med hos den mest kresne. Velger du vår catering av tapas, kan vi garantere at du vil få et flertall av spennende retter som ikke bare ser lekre og delikate ut, men også smaker utrolig godt. Spania har noen av de beste matvanene, og det kombinert med Nordens deilige og ferske råvarer har gjort at vår versjon av tapas er usedvanlig god.

Ettersom tapas er en meny sammensatt av flere småretter, egner det seg perfekt til flere typer anledninger. Alt fra de litt mer høytidelige anledningene, som bryllup, dåp og konfirmasjon, til de litt mer hverdagslige anledningene, som konferanser, messer og møter. Uansett stemningen man ønsker til anledningen, vil vår tapas kunne spille på lag med denne samt dra opp humøret til gjestene.

Med vår tapasmeny trenger du ikke å reise til Spania for å bli bedre kjent med det autentiske opphavet til tapas!

Kreativ Catering ble startet i 2003 av tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som fortsatt er aktiv i bedriften.
Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med spansk kokkekunst og smaksrike opplevelser!

Nedenfor kan du se vår tapasmeny

Argentinske villreker med Romesco
(skalldyr, nøtter (mandler), bløtdyr, soya, hvete (gluten) og fisk)

Brasert kylling med honning og dijon
(egg, hvete (gluten), sennep, sulfitt, soya)

Albondigas med pikant tomatsaus
(soya, sulfitt)

Grillede grønnsaker på spansk vis
(nøtter (pinjekjerner), sulfitt)

Bakte amandine poteter i urte- og senneps vinaigrette
(sennep, sulfitt)

Artisjokker og habas i salsa verde
(sennep, fisk, sulfitt)

Ristet pimentossalat med honning og mandler
(nøtter( mandler), sulfitt)

Spansk spekemat, serranoskinke og to typer chorizo

Marinerte oliven
(Sulfitt)

Modne oster med membrillo
(kvedegelè) (Sulfitt)

Aioli
(Egg, sennep)

Hjemmebakt foccacia
(Hvete (gluten) )

Våre vinanbefalinger til vår tapasmeny

Rødvin
Fenocchio Barbera d’Alba Superiore / 159,90
Ogier Artésis Côtes du Rhône 2016 / 129,90

Hvitvin
Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc / 124,90

Eksklusiv-tapas