Catering for alle anledninger på Lysaker

Med catering fra oss i Kreativ Catering kan du slappe av og nyte ditt selskap, mens vi tar oss av alle oppgaver i forbindelse med bevertningen.

Vi tilbyr en komplett cateringopplevelse, inkludert planlegging, matlaging, servering og opprydding. Vårt profesjonelle team sørger for at alt går smidig, slik at du kan fokusere på å være en god vert for dine gjester.

En skreddersydd og godt dekkende meny

Vi forstår at hvert arrangement er spesielt, og derfor tilbyr vi tilpassede menyer som matcher dine unike behov og preferanser. Enten du foretrekker tradisjonelle norske retter, eksotiske smaker, eller noe helt nytt og spennende, kan vi designe en meny som reflekterer din stil og smak – Det er ikke tilfeldig at vi har vunnet NM i Kokkekunst!

Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå med smaksperler til ditt selskap!

kreativcatering-varmrett-brisket-1243