Catering til bryllup

For deg som skal feire bryllup er menyen svært viktig. I et bryllup samles venner, familie og bekjente for å feire at to blir til en. Det er gjerne en dag man ønsker at alle, spesielt brudeparet, skal se tilbake på som en lykkelig dag. Derfor er det ekstra viktig at maten faller i smak. Vi i Kreativ Catering vil at brudeparet skal kunne senke skuldrene og nyte den spesielle dagen, mens vi tar oss av maten.

Vår anbefaling er vår 3- retters selskapsmeny som passer for de fleste anledninger og kjent for å være en sikker vinner hos dine gjester. Ved bruk av vår catering i ditt bryllup, vil dine gjester kjenne på nydelige eksotiske smaker samt tradisjonelle kjente smaker, i en plettfri blanding som vil etterlate gjestene med et smil om munnen. VI kan med sikkerhet si at vår catering vil falle i smak, og tar det som et godt tegn at så mange av våre kunder velger å anbefale oss til venner og bekjente.

Menyen avklares med deg på forhånd, og rettene serveres slik vi blir enige om. Som catering firma med fokus på kvalitet og smakfulle retter, er vi selvfølgelig opptatt av å servere våre kunder og deres gjester den maten de ønsker i sitt bryllup. Dermed tar vi gjerne imot forespørsler som ikke står på menyen også, hvor vi sammen finner frem til den perfekte bryllupsmenyen for deg og dine kjære.

Da gjenstår det bare å nyte det som for de fleste er en av livets største opplevelser. Det skal ikke stå på maten.

Dette er vår 3- retters selskapsmeny

Lettbakt ørret
med salat av gulrøtter og urter pepperrotmelk og rugchips.
(fisk, melk, gluten (rug)

Rosastekt Norsk kalv
servert med potetkake tilsmakt med urtesmør og sellerikrem
Årstidens grønnsaker og syltet delikatesseløk. Serveres med rødvinssaus
(melk, selleri)

Hylleblomst panna cotta
servert med bringebær.
(melk)

Kreativ Catering ble startet i 2003 av tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som fortsatt er aktiv i bedriften. Vi brenner for å lage mat av høy kvalitet som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et bryllupslokale.

Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

hovedrett-0007_815