Catering til firmafest

Det fins mange anledninger og gode grunner til å samle troppene utenfor arbeidstid til et velfortjent pusterom i hverdagen. For deg som skal arrangere firmafest og på utkikk etter en matopplevelse dine kollegaer knapt har smakt maken til, kan du trygt benytte deg av våre cateringmenyer. På vår meny vil selv den kresne kollega finne sin nye favoritt!

Vi er anerkjent for våre forfriskninger og våre personlige preg på våre retter. Med oss på laget har vi tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som forøvrig stiftet Kreativ Catering i 2003 med nettopp den visjonen om å perfeksjonere catering-klassikere.

På vår meny finner du

  • 3-6 retters middagsmeny
  • Gryteretter
  • Grillmeny
  • Tapas
  • Fingermat

Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt. For deg som kunde betyr dette catering av ypperste klasse, og med kvalitet i alle ledd.

Vi kan se tilbake på tusenvis av vellykkede serveringer i forbindelse med firmafester, blant annet flere middager i forbindelse med utdelingen av Nobels Fredspris. Vårt største arrangement hittil, var å servere middag til 4500 gjester på Gardermoen. For oss er ingen firmafest for liten eller for stor.

Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus / Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Oppegård, Ski, Bærum).

Henvendelser angående dagens leveringer utenom kontortid kan gjøres på telefon: 924 37 982 eller  995 28 984. For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00.

generasjon_cut