Catering til konfirmasjon

Stadig flere benytter seg av catering når de skal feire konfirmasjon. Og kanskje er ikke det rart når nivået gjerne er som på restaurant, men langt mer fleksibelt. Vi i Kreativ Catering kombinerer erfaring og kunnskap med norske kvalitetsråvarer. Resultatet blir fornøyde gjester, og ikke minst konfirmant.

La for all del konfirmanten være med på å bestemme menyen!

Det kan hende du blir overrasket over at poden på eget initiativ velger å droppe taco og pizza for en gangs skyld når vi viser frem vår meny?

Konfirmasjon er som regel den viktigste dagen konfirmanten har opplevd så langt i livet, og dermed faller det naturlig at maten gjenspeiler dette. Heldigvis har vi i Kreativ Catering lang og god erfaring med catering til konfirmasjon, der vi gang på gang har fått heder og ære for våre matretter. Vi skaper menyer som kombinerer tradisjonelle klassiske smaker, kjent hos enhver gane i Norden, med nye, friske smaker. Resultatet er retter som faller i smak hos store og små, og da også konfirmanten.

Selv om vi har brukt lang tid på å skape de perfekte rettene, er vi også åpen for forespørsler fra dere og konfirmanten. Det viktigste er at konfirmanten er fornøyd, og derfor jobber vi hardt for å sammen komme frem til den perfekte menyen til den nesten voksne personen i hjemmet.

På vår konfirmasjonsmeny har vi tre sikre vinnere

  • Konfirmantens koldtbord
  • Konfirmantens tapas
  • 3- retters selskapsmeny

Koldtbord og tapas menyene er perfekt for den konfirmanten som liker å smake på flere retter samtidig, mens en 3- retters selskapsmeny er kanskje for den konfirmanten som vet hva hun eller han vil ha. Uansett valget, vil maten være en suksess.

Blant disse kan du selv la deg friste blant gamle tradisjonelle retter, men også blant våre oppfrisket retter med vårt særpreg. Vi er en gjeng kokker med passion for mat og matkunst. Vi tror du blir positivt overrasket over våre kokkekunster.

Selskapslokaler beregnet for konfirmasjon

Er du på utkikk etter selskapslokale for konfirmasjonen? Vi samarbeider med en rekke velrennomerte selskapslokaler og serveringsteder. De forskjellige lokalene administrerer alt selv og maten kommer fra oss!

Siden vår oppstart har vi sørget for catering til konfirmasjoner i hele Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi har mange fornøyde kunder i Akershus / Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Oppegård, Ski, Bærum). Vi har opparbeidet oss mange erfaringer og vet nøyaktig hva som kreves av matopplevelser for en vellykket konfirmasjon!

Dersom du har spørsmål i forbindelse med catering til konfirmasjon er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Kreativ Catering!

Henvendelser angående dagens leveringer utenom kontortid kan gjøres på telefon: 924 37 982 eller  995 28 984. For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00.

koldtbord-0004