Delikat koldtbord for en hver anledning

Hos oss i Kreativ Catering får du alt et koldtbord skal innehold i tillegg til så utrolig mye mer. Koldtbord er en klassiker i de fleste norske hjem. Noe av det vakre med koldtbord er at det alltid er noe som faller i smak, nesten som en nordisk tapas.  Vårt koldtbord inneholder selvfølgelig de gode gamle favorittene, men vår spesialitet er å friske opp stjernene med erfaring og kunnskap rundt norske kvalitetsråvarer.

Bestiller du koldtbord fra oss, garanterer vi at du får smake på tradisjonelle og deilige smaker samt spennende og forfriskende smaker. Det er smaker som vil kunne appellere til alle aldre, der barnebarn så vel som besteforeldre kan nyte maten med et smil om munnen. Det er en nydelig kombinasjon som vi i Kreativ Catering er stolte av å ha utviklet. Det har vært en lang prosess med «trial and error» som til slutt har ledet oss frem til det perfekte koldtbordet til et hvert hjem i Oslo og Akershus.

Vi bruker de beste råvarene vi kan få tak i, som hjemme røkt laks, karbonader fra Metervare og luksusreker. Vi ønsker deg velkommen til å smake på vår versjon av et koldtbord.

Kreativ Catering ble startet i 2003 av tidligere Norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen som fortsatt er aktiv i bedriften. I dag videreføres hans passion for mat i våre kokker.

Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Vi har god erfaring med å lage koldtbord for et hvert selskap! Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål til vår koldtbordmeny eller det er andre ting du lurer på. For oss er det viktigst at våre kunder er fornøyde og nyter vår matopplevelse, og med det følger et ansvar å opprettholde god formidling.

Våre retter i et koldtbord

Kaldrøkt laks med sitron og dill
(Fisk)

Eggerøre med gressløk
(egg)

Skagenrøre med hummermajones
(skalldyr, egg, sennep)

Vellagret spekeskinke fra Metervare med flatbrød og rømme
(Hvete, rug, melk)

Roastbeef av kalv med hjemmelaget ramsløkremulade
(Egg)

Waldorfsalat
(melk, egg, valnøtter)

Hjemmelagede karbonader med løkkompott
(Hvete, melk)

Potetsalat med eple
(Melk)

Grillet landkylling fra Holte gård
(Melk)

Asparges og nykålsalat Hjemmelaget landbrød
(Hvete)

Pisket smør fra Røros
(Melk)

Gode viner til vårt koldtbord

Rødvin
Barbera d’Alba Superiore / 159,90

Hvitvin
Von Winning Sauvignon Blanc II 2015 / 154,90

koldtbord-0003.jpg