Elegant fingermat

Fingermat egner seg perfekt for mottakelser eller i stående settinger hvor det er vanskelig å sitte til bords. Fingermat er med andre ord den perfekte måten å gi gjestene en god spiseopplevelse mens de kan mingle og bevege seg rundt fritt. Gjestene vil ha flere småretter å velge mellom, der de kan nyte de spennende og delikate smakene når enn det frister. Bitene som serveres skal være forseggjorte og preget av finesse og stil. Vi i Kreativ Catering baserer den på eksklusive råvarer hvor smakene er fortreffelige og velegnet til festlig drikke.

Det er med god grunn at flere og flere velger å gå for vår elegante fingermat her i Oslo og Akershus. Vi i Kreativ Catering kan nemlig garantere at gjestene vil bli meget imponert over den deilige og delikate fingermaten, samtidig som de kan reise hjem mette og med et smil om munnen.

Smaksopplevelser du aldri glemmer

På vår meny vil du finne fingermat i form av en rekke spennende råvarer kombinert og satt sammen basert på vår kreative erfaring. Det er ingen tilfeldigheter i vår kombinasjoner og varianter av fingermat. Du vil garantert finne dine favoritter på menyen. Selv den kresne vil la seg imponere! Vi tilbyr også selvfølgelig fingermat til veganere og vegetarianere.

I kreativ Catering er vi ikke bare opptatt av å utvikle gode menyer og retter, men også opptatt av at alt vi skaper kommer fra gode, trygge og sunne råvarer. Dette er selvfølgelig ikke et unntak i vår fingermat meny.

Kreativ fingermat og uforglemmelige smaksbomber

Siden vår oppstart i 2003 har vi ønsket å tilføre vår erfaring og kunnskap av norske kvalitetsråvarer i våre menyer som inneholder gamle klassikere. Samtidig som vi elsker å være kreative i vår kokkekunst. Vår fingermat er intet unntak når disse elegante bitene består av dyp passion av matkunst. Med hver bit man tar opplever man en smaksbombe som er umulig å glemme. Man kan trygt si at fingermat er svært undervurdert når de gir både gode smaksopplevelser og god stemning hos gjestene. Et selskap med glade gjester har alltid de beste forutsetningene for å bli husket i evig tid.

Fingermat for en hver anledning

På grunn av sin eleganse og allsidighet passer fingermat for de fleste samlinger og selskap. Vi har god erfaring med å lage fingermat for deg som skal arrangere bryllup, konfirmasjon, barnedåp, firmafest, event etc.

Henvendelser angående dagens leveringer utenom kontortid kan gjøres på telefon: 924 37 982 eller  995 28 984. For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00.

Velg blant våre retter i vår meny for fingermat

Terte fylt med krem laget av manchegoost
og grønn pepper
(Hvete (gluten), melk)

Laks og sikrogn på smørstekt toast
toppet med gravet eggeplomme
(Melk, fisk, egg, hvete(gluten))

Grillet rødbetetartar
på rugbrød
(Rug (gluten))

Spekemat fra Metervare
servert med tomat og urtepesto
(Melk)

Vannbakkels fylt med steinsopp og trøffelkrem, fersk revet trøffel
(Melk, egg, hvete (gluten))

Agurk og kamskjell med ferskostkrem
(Melk, bløtdyr, laktose)

Hummersalat i sprø crustade
(Skalldyr, melk, egg, hvete (gluten))

Speket og røkt andebryst fra Holte gård
toppet med urte-emulsjon og syltede sopp
(Melk, egg)

Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt.

Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus / Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Oppegård, Ski, Bærum).

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker fingermat som skiller seg ut og som garantert blir en vinner!

fingermat_kreativ_catering_4_biter-e1523616859778