En meny av nyttårsmiddag som metter mange

Nyttårsaften er en av årets viktigste feiringer og skal markere både året som har gått, men også det kommende året. Samtidig er det dagen for å samle venner og familie for å dele gode øyeblikk.

For oss i Kreativ Catering er middagen svært viktig på nyttårsaften, og vi forventer at våre kunder har samme filosofi som oss selv. Som kokkekunstnere gjør vi oss flid med hva som serveres på vår meny for nyttårsmiddag, vi ønsker å tre inn i det nye året med smaksperler av ypperste klasse!

Vår meny for nyttårsmiddag

Grillet og bakt villkveite 

servert med marinerte eplebiter, jordskokkrem og ørretrogn. røkte mandler, urter og urteolje (fisk, melk, nøtter (mandler) Alle elementer til forretten er helt ferdig, det eneste du skal gjøre er å anrette på tallerken. 

Rosastekt kalv 

servert med røstipotetkake, sellerikrem og bakt pastinakk. fulgt av rødvinssaus montert med morkel og steinsoppsmør. (melk,selleri) Hovedretten skal kun varmes i ovn før servering, detaljert beskrivelse av dette ligger i kassen. 

Bringebærmousse toppet med bringebærgele 

fulgt av krystallisert hvit sjokolade med glitter og bringebær (melk, egg, soya). Desserten er ferdig anrettet i pene glass og skal bare toppes med krystallisert hvit sjokolade og bringebær.

Som kokkekunstnere og matentusiaster er vi selv svært kresne, og vi tar kun i bruk ferske og lokale råvarer i vårt daglige arbeid – nettopp for sikre kvaliteten for deg som kunde.

Hvordan fungerer vår catering av nyttårsmiddag?

Vi har komponert en nyttårsmeny på høyt gourmet-nivå hvor rettene enkelt kan ferdigstilles hjemme på ditt kjøkken på under 30 minutter. Vintips og instruksjoner følger med og du kan følge kokkens veiledning til punkt og prikke, eller du kan improvisere litt etter eget ønske og humør.

Du kan hente din bestilling av nyttårsmiddag hos oss på Skullerud lille nyttårsaften mellom 14-17 og nyttårsaften fra 10-14.30, alternativt levert hjem til deg lille nyttårsaften mellom 14-20 og nyttårsaften mellom 08-15.00. Nyttårsmiddagen forhåndsbetales med kort ved bestilling.

Vi har i mange år sørget for vellykket og smakfull nyttårsmiddag for mange i Oslo og Akershus.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan sørge for årets nyttårsmiddag!

kreativcatering-nyttårskasse-32714