Ønsker du forslag og tips til smakfull julelunsj?

Da bør du se nærmere på vårt utvalg av julelunsj laget av Norgesmestere i kokkekunst og anerkjente kokker. 

Vi har perfeksjonert tradisjonell julemat med de siste detaljene for å tilføre en ny dimensjon av spennende smaker i kombinasjon med gamle klassikere!

Alt du finner på vår julelunsj består av ferske og kortreiste råvarer – nettopp for å kunne tilby deg den kvaliteten som forventes i julen, og ikke minst i respekt for julematen.

Kald julelunsj

Vår kalde julelunsj inneholder alle tradisjonelle retter med de spesielle innslagene som gir den rette julefølelsen. Den har alt fra  hjemmelaget akevittsild, kaldrøkt laks fra Stranda, hjemmelaget leverpostei, rakfisk og ellers alt du måtte ønske til julelunsjen. 

Varm julelunsj

Vår varme julelunsj gir den ultimate julelunchen med alle de tradisjonelle råvarene fra våre topp produsenter, samt at den i tillegg har varm ribbe fra Prima Jæren, grove medisterpølser fra Metervare, hjemmelaget rødkål og hjemmelaget julesaus. Passer best sittende til bords.

For alle som ønsker forslag på julelunsj

Vi forstår at behovene for julelunsj er store. Derfor er vår julelunsj tilgjengelig for både privat-og bedriftsmarkedet. Du bestiller det antallet som kreves for deg og dine nærmeste, og vi leverer presist etter avtale.

Vi har mange faste kunder i Oslo og Akershus som har for tradisjon å bestille vår smakfulle julelunsj! 

Du er velkommen til å kontakt med oss for ypperlige forslag og tips på årets julelunsj!

kreativ-juletapas-kald-ribbe-kvadratisk