Kos på hytta med smakfull nyttårsmiddag

Vi nordmenn er så heldige å leve så tett opp mot skjønn natur, fjorder og fjell. Derfor er det ikke rart at mange velger å feire nyttårsaften på hytta. Uavhengig lokasjon, krever nyttårsaften fortsatt en viss stil og kvalitet på hva som serveres til nyttårsmiddagen.

Som cateringfirma og kokkekunstnere sørger vi hvert eneste år for at våre trofaste kunder også kan nyte våre smaksperler på nyttårsaften på hytta.

På årets meny for nyttårsmiddag kan vi friste med

Grillet og bakt villkveite 

servert med marinerte eplebiter, jordskokkrem og ørretrogn. røkte mandler, urter og urteolje (fisk, melk, nøtter (mandler) Alle elementer til forretten er helt ferdig, det eneste du skal gjøre er å anrette på tallerken. 

Rosastekt kalv 

servert med røstipotetkake, sellerikrem og bakt pastinakk. fulgt av rødvinssaus montert med morkel og steinsoppsmør. (melk,selleri) Hovedretten skal kun varmes i ovn før servering, detaljert beskrivelse av dette ligger i kassen. 

Bringebærmousse toppet med bringebærgele 

fulgt av krystallisert hvit sjokolade med glitter og bringebær (melk, egg, soya). Desserten er ferdig anrettet i pene glass og skal bare toppes med krystallisert hvit sjokolade og bringebær.

Hvordan fungerer vår catering av nyttårsmiddag på hytta?

Vi har komponert en nyttårsmeny på høyt gourmet-nivå hvor rettene enkelt kan ferdigstilles hjemme på ditt kjøkken på under 30 minutter. Vintips og instruksjoner følger med og du kan følge kokkens veiledning til punkt og prikke, eller du kan improvisere litt etter eget ønske og humør.

Du kan hente din bestilling av nyttårsmiddag hos oss på Skullerud lille nyttårsaften mellom 14-17 og nyttårsaften fra 10-14.30, alternativt levert hjem til deg lille nyttårsaften mellom 14-20 og nyttårsaften mellom 08-15.00. Nyttårsmiddagen forhåndsbetales med kort ved bestilling.

Vi betjener deg som holder til i Oslo og Akershus.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med tidenes nyttårsmiddag på hytta! 

kreativcatering-nyttårskasse-32714