NYHET: Tilpass din bestilling med våre nye tilvalg!

Skal du arrangere en middag, fest eller et arrangement? Da vet du hvor viktig det er med velsmakende og fristende mat som gleder gjestene. Kreativ Catering leverer nettopp dette – håndlaget cateringmat av restaurantkvalitet rett hjem til deg eller til ditt arrangement. Og i dag er vi glade for å annonsere vårt nye tilbud – våre deilige, nøye utvalgte tilvalg som lar deg skreddersy din bestilling til det perfekte måltid!

Se for deg dette: Gjestene dine ankommer, kanskje noen litt for tidlig. Med våre tilvalg kan du ønske dem velkommen med velsmakende snacks som står klar til å friste dem ved ankomst. Prøv for eksempel vår smakfulle serranoskinke eller kaldrøkte laks. Eller kanskje noen munnfuller av vår nydelige fingermat som skjerper appetitten før hovedmåltidet. Og hva med vårt utvalg av søte delikatesser til kaffen mens praten går? Dette er bare noen av de mange valgmulighetene vi nå tilbyr i vår nye tilvalgs-seksjon.

 

Hvordan fungerer det? 

Det er faktisk veldig enkelt. Når du legger inn din bestilling, vil du se et utvalg av tilbehør som du kan legge til din meny. Alt du trenger å gjøre er å klikke på det du ønsker og legge det til i din handlekurv. Og ikke vær bekymret hvis du glemmer noe. Opptil 3 dager før din leveringsdato, kan du legg tilvalg til din bestilling. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse menyen etter dine gjesters preferanser eller eventuelle siste-minutt endringer.

En av de store fordelene med dette systemet er fleksibiliteten det gir deg. Vi forstår at planleggingen av et arrangement kan være uforutsigbar, og noen ganger endrer ting seg i siste øyeblikk. Derfor kan du endre bestillingen din opptil 3 dager før leveringsdatoen. Dette gir deg fleksibiliteten til å justere menyen etter dine gjesters preferanser eller eventuelle siste-minutt-endringer.

 

Ideell for arrangementer

Uansett anledning – om det er bryllup, konfirmasjon, barnedåp eller en bedriftslunsj – kan våre tilvalg gi arrangementet ditt det lille ekstra. For eksempel er spekemat en fantastisk velkomstsnack for et bryllup eller et par deilige kjøttboller i pikant tomatsaus for en avslappet bedriftslunsj. Og selvfølgelig, vår panang curry, som gir en litt eksotisk vri på buffeten, eller deilige rekechips for en litt annerledes snacks.

Dette er bare en liten smakebit av vårt nye tilvalgsutvalg. Utforsk gjerne vår nettside for å oppdage alle deilighetene vi har å tilby. Fra petit four og focaccia med aioli, til Landkyllinglår marinert med honning og dijon og mange flere. 

 

 

Vårt engasjement for kvalitet:

Som alltid, er vårt fokus på å bruke de beste, ferskeste og sesongbaserte ingrediensene for å sikre at maten ikke bare ser fantastisk ut, men også smaker fantastisk. Vårt dyktige team tar hensyn til alle slags kostholdsbehov, inkludert vegetarianere, veganere og gjester med glutenintoleranse.

gå inn på vår tilvalg-side og start planleggingen av ditt neste arrangement. Husk, vi leverer i hele Oslo og Akershus. Kreativ Catering er her for å gjøre ditt arrangement minneverdig med våre nydelige tilvalg. 

 

Siste innlegg

sjokolademoussekake eller Sjokolademousse

Sjokolademousse: en luksuriøs dessert for alle anledninger

Galleriet2

Pakkhuset

17 mai bord

17 mai bord og tapas – Feir med catering av høy kvalitet

Koldtbord

Koldtbord med varierte utvalg

Geiteberg+låve+bryllup+bord+pynt+49

Geiteberg kulturbruk