På utkikk etter catering med julemat eller juletapas?

For mange kan julen være en ekstremt stressende tid. Det er en tid med mye planlegging, matlaging og rydding, i en tid egentlig ment for kos og feiring. Derfor er vi i Kreativ Catering stolte av å kunne tilby julemat i vår catering meny. Vi mener nemlig at alle skal kunne kose seg og senke skuldrene i julen, uten å kokkelere hele dagen for å så måtte rydde resten av kvelden. Så, hvorfor ikke la dere friste av våre nydelige julemenyer?

Hos oss finner du både tapas, middag og buffet som er tilpasset julebord og juleselskaper. Og kanskje det beste av alt; Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer kombinert med kokkekunst du ikke skulle tro fantes.

Vi har lang og god erfaring med tradisjonell norsk julemat, samtidig som vi har eksperimentert med de tradisjonelle rettene og skapt nye og spennende matopplevelser fra dette. Velger du oss for catering til din julemat, kan vi garantere en vellykket aften der alle kan senke skuldrene og nyte maten i godt lag. For mange er det nettopp dette som er selve symbolet på en god jul. Vi kan med stolthet hjelpe deg med å oppnå den gode julestemningen.

Våre menyer for julemat

  • – Juletapas
  • – Juletapas med varm ribbe
  • – Varm ribbemiddag
  • – Pinnekjøtt
  • – Riskrem med rødsaus
  • – Karamellpudding

Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage julemat av høy kvalitet som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et selskapslokale.

Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00.

varm-julebuffet.jpg