På utkikk etter catering med hjemlevering av julemat eller juletapas?

For mange kan julen være en ekstremt stressende tid. Det er en tid med mye planlegging, matlaging og rydding, i en tid egentlig ment for kos og feiring. Derfor er vi i Kreativ Catering stolte av å kunne tilby julemat i vår catering meny. Vi mener nemlig at alle skal kunne kose seg og senke skuldrene i julen, uten å kokkelere hele dagen for å så måtte rydde resten av kvelden. Så, hvorfor ikke la dere friste av våre nydelige julemenyer?

Hos oss finner du både tapas, middag og buffet som er tilpasset julebord og juleselskaper. Og kanskje det beste av alt; Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer kombinert med kokkekunst du ikke skulle tro fantes.

På vår meny finner du tradisjonell julemat med varm ribbe fra Prima Jæren, grove medisterpølser fra Metervare og mandelpoteter fra Sørum. Husets egne hjemmelagede julesaus setter prikken over I-en.

Hjemlevering av julemat med kreative varianter

Vi har lang og god erfaring med tradisjonell norsk julemat, samtidig som vi har eksperimentert med de tradisjonelle rettene og skapt nye og spennende matopplevelser fra dette. Velger du oss for catering til din julemat, kan vi garantere en vellykket aften der alle kan senke skuldrene og nyte maten i godt lag. For mange er det nettopp dette som er selve symbolet på en god jul. Vi kan med stolthet hjelpe deg med å oppnå den gode julestemningen.

Våre menyer for hjemlevering av julemat

  • Juletapas
  • Juletapas med varm ribbe
  • Varm ribbemiddag
  • Riskrem med rødsaus

Alt på vår meny er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen. Vi vil at julematen skal være en like stor opplevelse, som selve begivenheten.

Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage julemat av høy kvalitet som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et selskapslokale. Vi sørger for profesjonell hjemlevering av julemat!

Siden 2003 har vi sørget for å skape mange hyggelige stunder og smaksopplevelser med vår julemat, både for privat og bedrift – små og store selskaper. Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus / Viken (Oppegård, Ski, Bærum).

For anledninger, spørsmål om meny, hjemlevering og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00. Vi er fleksible og har muligheter for å tilpasse vår julemat nøyaktig etter dine ønsker. Det viktigste for oss er at du og dine gjester får den rette følelsen av jul!

varm julebuffet