Påsmurte baguetter – en meny som virkelig frister

Påsmurte baguetter passer utmerket til lunsj og overtidsmat, men også som servering for deg som skal ha kundebesøk. 

Som kokkekunstnere har vi i Kreativ Catering satt sammen en delikat meny av påsmurte baguetter – Vi tar baguettmenyen til et nytt nivå! 

På vår meny finner du baguett-klassikere som roastbiff, røkt laks og eggerøre. Samtidig kan vi friste med våre spennende baguetter med pulled pork, rødløk og sennepsmajones, karbonader med sprø og karamellisert løk, eller hva med kremet kyllingcurry og syltet eple? Bli bedre kjent med vår meny og finn dine favoritter!

Se vårt utvalg av påsmurt her

Mer enn bare baguetter

På vår meny finner du også våre smakfulle kombinasjoner, men som ciabatta, sandwich, smørbrød, rundstykker, snitter og wraps. Det skal godt gjøres å finne en mer delikat lunsjmeny.

Catering av påsmurte baguetter

Ved siden av gode og kortreiste råvarer, sammensatt i nye kombinasjoner, er vi svært opptatt av god kundeservice. Vi betjener både privat- og bedriftsmarkedet med våre påsmurte baguetter, og som har behov for å mette mange. Vi sørger for enkel, men smakfull lunsj som huskes.

Siden vår oppstart har vi lojalt fulgt vår filosofi om å tilby catering basert på kokkekunst med kreative kombinasjoner av råvarer smeltet sammen med autentiske smaksopplevelser. Vår filosofi har medført mange faste kundeforhold i Oslo og Akershus. 

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende vår meny for påsmurte baguetter!

lystpålunsj-baguette-ostogskinke-0519