Spennende og smakfull julelunsj – en perfeksjonert meny

Her til lands er julen høytiden for god mat i gode selskap. Stadig flere ønsker å gjøre seg flid, og hva passer bedre enn å starte julen med en lunsj med oppgraderte favoritter? 

Kreativ Catering er et anerkjent cateringfirma med seier i Norgesmesterskapet i Kokkekunst. Vårt team består av kokker fra kjente restauranter. Vi har en filosofi om å tilsette de små nye detaljene i gamle klassikere. Det er ingen tilfeldigheter på vår julelunsj meny! 

På vår julelunsj meny finner du to hovedkategorier med en rekke smaksperler

Kald julelunsj

Vår kalde julelunsj inneholder alle tradisjonelle retter med de spesielle innslagene som gir den rette julefølelsen. Den har alt fra hjemmelaget akevittsild, kaldrøkt laks fra Stranda, hjemmelaget leverpostei, rakfisk og ellers alt du måtte ønske til julelunsjen. 

Varm julelunsj

Vår varme julelunsj gir den ultimate julelunchen med alle de tradisjonelle råvarene fra våre topp produsenter, samt at den i tillegg har varm ribbe fra Prima Jæren, grove medisterpølser fra Metervare, hjemmelaget rødkål og hjemmelaget julesaus. Passer best sittende til bords.

Vi benytter oss kun av ferske og kortreiste råvarer, nettopp for å kunne by på den kvaliteten du forventer i julen. For oss som kokkekunstnere er gode råvarer en naturlig forutsetning for å kunne lage en spennende og smakfull meny som sent vil glemmes.

En meny for både privat- og bedriftsmarkedet

Som cateringfirma har vi siden 2003 opparbeidet en rekke faste kundeforhold, både i privat- og bedriftsmarkedet. Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo og Akershus. 

Vi ønsker deg velkommen til å starte julefeiringen med vår smakfulle julelunsj!

kreativ-juletapas-kald-ribbe-kvadratisk