Stilfull catering på Alna

Fordelene med catering er mange! Ikke bare slipper du å bruke tid på tilberedelse og servering av mat og drikke, men du kan også nyte selskapet med dine gjester.

Med oss i Kreativ Catering på laget kan du overlate planlegging, tilberedelse, servering og opprydding til oss. Når vi i tillegg er NM-vinnere i kokkekunst med passion for moderniserte catering-klassikere, spennende menyer og uforglemmelige smaksopplevelser, har du de beste forutsetningene for glade gjester.

Gode erfaringer med alle selskaper og arrangementer

Vi har mange gode erfaringer med bryllup, konfirmasjoner, barnedåper, events og andre anledninger. Vi er rett alternativ uavhengig om du har 10 eller 1000 gjester, og har kapasiteten som kreves for å gjennomføre vellykket catering med profesjonalitet i alle ledd.

En meny uten tilfeldigheter

Alt du finner på vår meny er kortreist eller laget fra bunnen av med de beste råvarene. Vi sanker sopp, bær og ville vekster i skogen, og tang langs kysten. Samtidig har vi et utsøkt nettverk av leverandører av fersk kjøtt, fisk, fjærfe og vilt. Dette gir oss de beste forutsetningene for å lykkes med å gi dine gjester nye og spennende smaksopplevelser.

Vi har gode kundeforhold i hele Oslo og har anledning til å levere for deg som holder til på Alna og omegn.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt, helt uforpliktende om hvordan vi kan hjelpe deg med profesjonell og smakfull catering!

kreativcatering-varmrett-and-1095