En vegetarisk nyttårsmiddag av høy kvalitet
Vår vegetariske nyttårsmiddag er sammensatt med omhu og dedikasjon for å gi deg en kulinarisk reise som vil imponere selv de mest kresne smaksløkene. Vi bruker de ferskeste sesongbaserte ingrediensene for å skape retter som er rike på smak, tekstur og kreativitet.
Vi i Kreativ Catering er stolte av å støtte bærekraftig matlaging og servere retter som ikke bare smaker godt, men også bidrar til en sunnere planet.
På vår meny for vegetarisk nyttårsmiddag finner du
Petit poissuppe med trøffel
Fulgt av sprø chips, salte solsikkekjerner og erteskudd.
Medfulgt vin: Penna Lane Riesling Watervale 2019 eller Laroche Chablis
Confitert steinsopp og syltet portobellosopp
Anrettet med rødbet, syltet rødløk, potetkake og rødbetgastrique med urteolje.
Medfulgt vin: Giovanni Rosso Barbera d’Alba Donna Margherita 2020 eller Col d’Orcia Brunello di Montalcino 2015
Vegansk sjokolademousse
Fulgt av frysetørkede bringebær, krystallisert vegansk hvit sjokolade og oxalis
Medfulgt vin: Fiin Gammel Portvin
Alt på vår meny er laget fra bunnen av med ferske og lokale råvarer, ment for å skape en nyttårsmiddag som sent vil glemmes.
Siden vår oppstart i 2003 har vi perfeksjonert vår vegetariske meny da vi ser på denne kategorien som svært spennende, både smaksmessig, men også av de miljøvennlige gevinstene. Vi har i dag mange faste kundeforhold i Oslo og Akershus.
Ønsker du mer informasjon om vår vegetariske nyttårsmiddag? Ta kontakt helt uforpliktende på telefon 22 61 47 00 eller e-post: eat@kreativcatering.no