Catering for bedrifter som ønsker kvalitet

Representerer du en bedrift som verdsetter god mat?

Er du lei av slapp og standardisert catering?

Da kan du trygt benytte deg av vår catering!

For oss i Kreativ Catering betyr gode matopplevelser alt. Derfor benytter vi oss kun av kortreiste råvarer fra anerkjente gårder i tillegg til vår egen fantastiske natur. For deg som bestiller catering betyr dette fantastiske matretter og varianter du knapt har sett maken til tidligere og som egner seg for bedrifter med flinke medarbeidere som fortjener en pust i bakken.

På vår bedriftsmeny finner du

  • 3-6 retters middagsmeny
  • Gryteretter
  • Grillmeny
  • Tapas
  • Fingermat

På vår meny finner alle sin personlige favoritt – vi tilbyr kjente klassikere, men også moderniserte varianter som vil gi inspirasjon og nye smaksopplevelser. Vi har høy passion for kvalitetsmat og sørger for elegant catering for bedrifter som ønsker det lille ekstra.

Catering tilpasset din bedrift

Vi har mange fristelser på vår meny, men vi er også mottakelige for ideer og konkrete ønsker. Alle våre menyer lages fra bunnen av med ferske råvarer og ingredienser. Det viktigste er at bedriften får en god matopplevelse og en fin sammenkomst.

Idéen om restaurantmat på døra slo umiddelbart an i markedet i 2003, og i dag kan vi se tilbake på tusenvis av vellykkede arrangementer, blant annet flere middager i forbindelse med utdelingen av Nobels Fredspris.
Vi har mange fornøyde bedriftskunder i hele Oslo og deler av Akershus / Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Ski, Bærum). Og ser frem til å berike din bedrift med catering i ypperste klasse. For oss er catering en kombinasjon av kokkekunst og yrkesstolthet.

Selskapslokaler og catering for bedrifter

Ønsker du å arrangere firmafest eller event utenfor arbeidsplassen? Vi samarbeider med en rekke velrennomerte selskapslokaler og serveringsteder. De forskjellige lokalene administrerer alt selv og maten kommer fra oss!

Benytt deg av vår e-post eat@kreativcatering.no eller ring oss på telefon 22 61 47 00 (kontortid). Dersom du har spørsmål utenfor kontortiden, kan du nå oss på telefon 924 37 982.