Catering med smakfull juletapas

Skal du arrangere julebord eller julelunsj?
Ønsker du å gi gjestene dine en smaksopplevelse som skiller seg ut?

Kreativ Catering byr på juletapas med tradisjonelle retter i kombinasjon med våre personlige innslag, og som gir den rette julefølelsen. Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt.

For deg betyr dette juletapas med de beste forutsetningene for både hygge og nye smaksopplevelser!

På vår meny finner du

Juletapas

Juletapas bestående av kalde tradisjonelle retter med de spesielle innslagene som gir den rette julefølelsen. Den har alt fra hjemmelaget akevittsild, Eldhusrøkt laks fra Smalahovetunet på Voss, hjemmelaget leverpostei, rakfisk og ellers alt du måtte ønske på julebordet. Vår juletapas er hjemmelaget fra bunnen av. Serveres best som buffet og sittende til bords, eller stående med en tallerken og liten gaffel.

Juletapas med ribbe

Buffeten som gir den ultimate julestemningen med alle de tradisjonelle råvarene fra våre topp produsenter, samt at den i tillegg har varm ribbe fra Prima Jæren, grove medisterpølser fra Metervare, hjemmelaget rødkål og hjemmelaget julesaus. Passer best sittende til bords.

Vi har mange fornøyde kunder i Oslo (Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus / Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Oppegård, Ski, Bærum).

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende vår catering med juletapas!

Henvendelser angående dagens leveringer utenom kontortid kan gjøres på telefon: 924 37 982 eller  995 28 984. For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00.