Mat til mange på sommerfest

Uavhengig om du skal arrangere sommerfest privat eller i forbindelse med jobb, har vi i Kreativ Catering et alternativ som garantert vil passe utmerket for årets sommerfest.

Vi serverer alt fra 3-8 retters middagsmenyer, tapas buffeter, fingermat, påsmurt og mm. Vi er også stolte av å kunne tilby enkel mat som imponerer. Med andre ord kan du ikke slå feil om du velger å ta i bruk vår fagkunnskap og erfaring som kokkekunstnere.

Vi anerkjennes for vårt utvalg av matretter, men spesielt for våre ferske råvarer som benyttes og ingrediensene som vi gjerne plukker selv i skogen. Alt du finner på vår meny er laget fra bunnen av, nettopp for å gi deg en ny dimensjon av smaksopplevelser. Vi er mottakelige for innspill og spesifikke ønsker i forhold til sommermaten.

Catering som metter mange

I dag kan vi se tilbake på tusenvis av vellykkede sommerfester, blant annet flere middager i forbindelse med utdelingen av Nobels Fredspris. Vårt største arrangement hittil var å servere middag til 4500 gjester på Gardermoen. Vi er derfor trygge på at vi kan sørge for sommermat til mange gjester.

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss for å bli bedre kjent med hvordan vi kan bistå med mat til mange på årets sommerfest!