Mat til mange på sommerfest

Den årlige sommerfesten er for mange bedrifter en viktig tradisjon som markerer starten på sommeren, men også innsatsen som medarbeiderne har lagt ned i fellesskap. Samtidig kan man ikke utelukke verdien av å bli bedre kjent med kollegaene, gjerne på en arena utenom arbeidsplassen.

Uavhengig om du skal arrangere sommerfest privat eller i forbindelse med jobb, har vi i Kreativ Catering et alternativ som garantert vil passe utmerket for årets sommerfest.

Vi serverer alt fra 3-6 retters middagsmenyer, tapas buffeter, fingermat, påsmurt og mm. Vi er også stolte av å kunne tilby enkel mat som imponerer. Med andre ord kan du ikke slå feil om du velger å ta i bruk vår fagkunnskap og erfaring som kokkekunstnere.

Vi anerkjennes for vårt utvalg av matretter, men spesielt for våre ferske råvarer som benyttes og ingrediensene som vi gjerne plukker selv i skogen. Alt du finner på vår meny er laget fra bunnen av, nettopp for å gi deg en ny dimensjon av smaksopplevelser. Vi er mottakelige for innspill og spesifikke ønsker i forhold til sommermaten.

Catering som metter mange

I dag kan vi se tilbake på tusenvis av vellykkede sommerfester, blant annet flere middager i forbindelse med utdelingen av Nobels Fredspris. Vårt største arrangement hittil var å servere middag til 4500 gjester på Gardermoen. Vi er derfor trygge på at vi kan sørge for sommermat til mange gjester.

Kreativ Catering har gjennomtenkte og velprøvde menyer til bryllup, konfirmasjoner, barnedåper, events og andre anledninger hvor generelt er behov for mat til mange.

Kreativ Catering består av en gjeng med brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi har en passion for å lage mat av høy kvalitet, og som serveres der du vil ha den – enten hjemme hos deg eller i et selskaps- eller konferanselokale.

Siden vår oppstart har vi laget mat til mange sommerfester i hele Oslo og Akershus / Viken. Noe som har medført mange gode kundeforhold.

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss for å bli bedre kjent med hvordan vi kan bistå med mat til mange på årets sommerfest!

Henvendelser angående dagens leveringer utenom kontortid kan gjøres på telefon: 924 37 982 eller  995 28 984. For anledninger, spørsmål om meny og bestillinger kontakt oss på epost: eat@kreativcatering.no eller telefon 22 61 47 00.