Sesongmeny

Du kan velge fra 3-6 retter

Vår kjøkkensjef Kasper Løkke-Larsen har satt sammen en spennende sesonginspirert meny basert på de beste råvarene som er å få tak i.

 

Våre menyer består av 3-6 retter med hovedretter av reinsdyr eller dagens villfisk. Rettene kan kombineres med ørrettartar, hummerhale, selleri og trøffel.
Vi kan garantere deg at våre valg vil falle i smak hos dine gjester.

 

Kasper har tidligere jobbet på blant annet Statholdergaarden, BA53, Brasseri Rivoli og Holmenkollen park. Han har all erfaring som kreves for å håndtere tilberedelse og servering av våre retter.
Med oss på kjøkkenet vil du få tid til å nyte selskapet!

3-RETTER | FISK

755 kr

3-RETTER | KJØTT

755 kr

4 RETTER | FISK

809 kr

4 RETTER | KJØTT

809 kr

5 RETTER

875 kr

6 RETTER

930 kr