Sesongmeny

Du kan velge fra 3-7 retter

Vår kjøkkensjef Kasper Løkke-Larsen har satt sammen en spennende sesonginspirert meny basert på de beste råvarene som er å få tak i.

 

Våre menyer består av 3-7 retter med hovedretter av hjortefilet eller piggvar. Rettene kan kombineres med kortreist pasta, kamskjell og kveite.
Vi kan garantere deg at våre valg vil falle i smak hos dine gjester.

 

Kasper har tidligere jobbet på blant annet Statholdergaarden, BA53, Brasseri Rivoli og Holmenkollen park. Han har all erfaring som kreves for å håndtere tilberedelse og servering av våre retter.
Med oss på kjøkkenet vil du få tid til å nyte selskapet!

3-RETTER | FISK

665 kr

3-RETTER | KJØTT

665 kr

4 RETTER | FISK

735 kr

4 RETTER | KJØTT

735 kr

5 RETTER

795 kr

6 RETTER

845 kr

7 RETTER

915 kr