Smakfull catering som sent vil glemmes

For oss i Kreativ Catering handler vårt daglige yrke om å lage smakfulle retter basert på ferske råvarer og ingredienser fra lokale produsenter som følger samme filosofi som oss selv. Nemlig å perfeksjonere matyrket til det fulle.

Som profesjonelle kokkekunstnere med NM-titler i bagasjen kan vi med stolthet presentere våre retter som er laget fra bunnen av med lokale råvarer i kombinasjon med kreativitet og kokkekunst.

Vi har alle forutsetningene som kreves for en smakfull catering som skiller seg ut fra det standardiserte tilbudene på markedet. Dersom du ønsker å gi dine gjester en smakfull matopplevelse som garantert vil bli snakket om i lang tid, kan du trygt se nærmere på våre menyer!

Smakfulle matopplevelse for alle anledninger

Vi egner oss for deg som ønsker det ekte, og kan bistå med catering for alle anledninger. Vi har mange fornøyde kunder i forbindelse med julebord, sommerfest, eventer, bryllup, konfirmasjon og barnedåp. Vår meny har noe for alle, selv den kresne.

Dersom du har spesifikke ønsker i forhold til meny og servering kan du trygt ta kontakt med oss, vi er fleksible og løsningsorienterte. For oss er det viktigste at du har en fin sammenkomst med dine gjester!