sesongmeny vår/sommer/høst 2023

3-7 retters sesongmeny fra 2.mai 2023 til 9.juli 2023

Asparges fra Hvasser (3-7 retter)
servert med røkte reker, petit pois og
hollandaise med brunet smør
*
Hjemmelaget pasta og kremet skalldyrsuppe (4-7 retter)
fulgt av fennikel, dill og tomat
*
Tartar av okse (6-7 retter)
servert med løpstikke, jordskokk og syltet sjalottløk
*
Pannestekt piggvar fra Kvinesdal (5-7 retter)
anrettet med grillet kål og sauce vierce
*
Rosastekt andebryst fra Vestfold(3-7 retter)
fulgt av hvite asparges, ramsløk og sherry-gastrique
*
Modne oster (7 retter)
servert med hjemmelaget knekkebrød og marmelade
*
Tjukkmelk fra Røros med norske bær (3-7 retter)
fulgt av rabarbraconsomme og vanilje

Endringer i menyen kan forekomme.

3-7 retters sesongmeny fra 1.august 2023 til 30.september 2023

Grillet hjertesalat fra Lier (3-7 retter)
servert med røkte reker, petit pois,
syltede hvite asparges og
hollandaise med brunet smør
*
Hjemmelaget pasta og kremet skalldyrsuppe (4-7 retter)
fulgt av fennikel, dill og tomat
*
Tartar av okse (6-7 retter)
servert med løpstikke, jordskokk og syltet sjalottløk
*
Pannestekt piggvar fra Kvinesdal (5-7 retter)
anrettet med grillet kål og sauce vierce
*
Rosastekt andebryst fra Vestfold(3-7 retter)
fulgt av grønne asparges og neper, ramsløk og sherry-gastrique
*
Modne oster (7 retter)
servert med hjemmelaget knekkebrød og marmelade
*
Tjukkmelk fra Røros med norske bær (3-7 retter)
fulgt av ripsconsomme og vanilje

Endringer i menyen kan forekomme.

middag-tre-retter_KC-400x400