Julemat i Oslo – Catering på sitt beste

Det nærmer seg den tida av året da vi begynner å tenke på julefeiringen. Lukten av pinnekjøtt, smaken av ribbe, synet av juletre og den umiskjennelige lyden av julemusikk treffer oss rett i hjertet. I denne forberedelsesfasen, hvem skal vi henvende oss til for å få levert toppkvalitets julemat i Oslo? Svaret er like enkelt som det er overbevisende – Vi mener Kreativ Catering leverer den beste julematen som vil utgjøre midtpunktet i ditt julebord eller julelunsj.

Varm ribbemiddag (BRYGG)

Hvordan velger man den beste julemat-cateringen? Lar oss gi deg noen ting å se etter:

  1. Utvalg og kvalitet: Når det gjelder julemat, er variasjon nøkkelen. Fra tradisjonelle norske retter til innovative smaksopplevelser, bør en god cateringleverandør kunne tilby et bredt spekter av retter som vil glede selv den mest kresne gane.  Vi i Kreativ Catering viser nettopp denne kvaliteten gjennom vår JULEBORD-meny.
  2. Erfaring: Vi i Kreativ Catering har, med kjøkkensjef Kasper Løkke-Larsen i spissen, god erfaring fra anerkjente restauranter som Statholdergaarden og BA53. Dette gir en bekreftelse på at det er profesjonelle kokker som står bak maten du skal servere til festen.
  3. Leveranse: Pålitelighet i levering er en viktig detalj å se etter. Vi i Kreativ Catering leverer til avtalt tid, hver gang.
  4. Anmeldelser og Referanser: Positive anmeldelser fra tidligere kunder er den beste indikatoren på vår kvalitet. Du vi jol vite at du har valgt en leverandør som andre stoler på og anbefaler. Vi i Kreativ Catering har meget gode anmeldelser, som et bevis på vår utmerket service og kvalitetsmat. 
«Jeg har bestilt mat fra Kreativ Catering til flere events, og de leverer fantastisk mat, samt er så hyggelige og profesjonelle. Kan varmt anbefale dem til et hvilket som helst arrangement. Tusen takk for at dere nok en gang bidro til å gjøre vårt jobbevent enda bedre.» Nina Kroghrud

«Bestilte Tapas til vårt selskap. Ble levert som avtalt, maten var pent dandert på fine terracotta eller keramikk fat, stort pluss at det ikke ble levert i stygge alufolieformer. Maten var helt fantastisk, og tydelig merket navn på rett, med allergener og ingredienser. Kommer garantert til å bestille fra Kreativ Catering igjen????» Irene Johannesen

Etter å ha gått gjennom aspektene du bør se etter i catering, kan vi med sikkerhet si at vi i Kreativ Catering overgår forventningene på alle punktene. Ved å velge Kreativ Catering, velger du kvalitets-julemat i Oslo rett hjem til deg eller ditt arrangement.

Det er mer enn bare mat. Det er en opplevelse gjennomført i hver detalj, hver tallerken, hver bit. Av erfaring vet vi i Kreativ Catering at hvert arrangement er unikt. Derfor er hver meny tilpasset individuelle ønsker og behov for å skape en minneverdig opplevelse.

Det spiller ingen rolle om du samler familie og venner for en koselig julesammenkomst eller organiserer et stort julebord for firmaet ditt. I vår julemeny vil du finne julematen som imøtekommer dine behov. Forbered deg på å bli overrasket, glede deg og skape varige minner med våre utsøkte julemenyer.

Den perfekte julefeiringen begynner med perfekt julemat. Når du bestiller julecatering hos Kreativ Catering, lar det ikke bare deg nyte utsøkt mat, men gir deg også mer tid til å fokusere på hva som virkelig betyr noe – å være sammen med de du bryr deg om.

La Kreativ Catering ta hånd om julematen. Fordi den beste tiden i julen den vi deler med hverandre, over lekker julemat. Ha en strålende feiring!

Siste innlegg

sjokolademoussekake eller Sjokolademousse

Sjokolademousse: en luksuriøs dessert for alle anledninger

Galleriet2

Pakkhuset

17 mai bord

17 mai bord og tapas – Feir med catering av høy kvalitet

Koldtbord

Koldtbord med varierte utvalg

Geiteberg+låve+bryllup+bord+pynt+49

Geiteberg kulturbruk