Et cateringfirma med et øye for kokkekunst

Ettersom vi er en catering firma, er det lett å tenke vi gjør alt «fort og gæli» for å få høyest mulig fortjeneste. Det er fullstendig feil! Vi er en gjeng med matglade kokker med en brennende interesse for kokkekunsten. Vi har alle hatt god erfaring i velrenommerte restauranter før, og har sammen skapt en særegen kokkekunst basert på vår kreativitet og kunnskap.

Mat laget av ferske råvarer

Kreativ Catering ble startet av en tidligere norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen, som har hatt stor innvirkning på vårt syn på catering. Som kokkekunstnere, er vi opptatt av å skape retter som ikke bare smaker godt, men også ser delikate ut og er laget av etiske råvarer. Vi arbeider hardt for å lage alle våre retter fra bunnen av, med ferske og lokale råvarer.

Vi mener nemlig at kokkekunst er en særegen form for kunst som man ikke kan gi slipp på i dagens samfunn. Mat er nemlig noe som samler mennesker fra alle verdens deler.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål. Vi i Kreativ Catering er opptatt av at våre kunder er 100% tilfreds med både mat og service. Du kan nå oss på e-post eat@kreativcatering.no eller på telefon 22 61 47 00. Dersom du har spørsmål utenfor kontortiden, kan du nå oss på telefon 924 37 982.