Et cateringfirma med et øye for kokkekunst

Ettersom vi er en catering firma, er det lett å tenke vi gjør alt «fort og gæli» for å få høyest mulig fortjeneste. Det er fullstendig feil! Vi er en gjeng med matglade kokker med en brennende interesse for kokkekunsten. Vi har alle hatt god erfaring i velrenommerte restauranter før, og har sammen skapt en særegen kokkekunst basert på vår kreativitet og kunnskap.

Mat laget av ferske råvarer

Kreativ Catering ble startet av en tidligere norgesmester i kokkekunst Tommy Østhagen, som har hatt stor innvirkning på vårt syn på catering. Som kokkekunstnere, er vi opptatt av å skape retter som ikke bare smaker godt, men også ser delikate ut og er laget av etiske råvarer. Vi arbeider hardt for å lage alle våre retter fra bunnen av, med ferske og lokale råvarer. Vi er det perfekte valget for deg som ønsker kvalitet og eleganse – rett og slett det lille ekstra!

Vi mener nemlig at kokkekunst er en særegen form for kunst som man ikke kan gi slipp på i dagens samfunn. Mat er nemlig noe som samler mennesker fra alle verdens deler.

Kokkekunst for en hver anledning

Der hvor folk samles vil det alltid være behov for rikelig med mat. Vi har god erfaring med kokkekunst til selskaper som; bryllup, barnedåp, konfirmasjon, firmafest, event og liknende.

Vi har siden vår oppstart i 2003 jobbet lojalt etter vår filosofi om å lage matretter av ypperste kvalitet i kombinasjon med kreativitet og lekenhet. Våre smakserfaringer gir deg et rikelig utvalg av moderniserte catering-klassikere. Vår meny består av mange sikre vinnere, noe som garantert vil falle i smak hos dine gjester.

Vi tilbyr vår kokkekunst for både private hjem og bedrifter i Oslo og Viken / Akershus (Bærum).

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål. Vi i Kreativ Catering er opptatt av at våre kunder er 100% tilfreds med både mat og service. Du kan nå oss på e-post eat@kreativcatering.no eller på telefon 22 61 47 00. Dersom du har spørsmål utenfor kontortiden, kan du nå oss på telefon 924 37 982.