Frammuseet

Adresse:
Bygdøynesveien 39, 0286 Oslo
232 82 957
elina@frammuseum.no
www.frammuseum.no

Etter stenge tid duker Frammuseet om til selskap. Velkommen om bord til en unik opplevelse for deg og dine gjester.
Fram vil skape det perfekte dypdykket i polarhistorien gjennom vår historiefortelling, komplimentert av autentisk, gastronomisk opplevelse.
Å tilbringe tid alene på museet gir gjestene dine unike omgivelser, atmosfære og en nærhet til den originale ånden av polarutforskning!

I samarbeid med Fram er våre menyer sammensatt av tradisjonelle norske råvarer i kombinasjon med arktisk eksklusivitet – satt i en moderne kontekst. Våre erfarne kokker her på Kreativ Catering har blant annet hentet inspirasjon fra den kjente polarkokken Adolf Lindstrøms sine oppskrifter.

Guidene vil fortelle deg de fascinerende historiene bak Fram og Gjøa, mennene om bord og mennene som ledet dem gjennom polarisen mot å bli en del av verdens polarhistorie.

images 1 images

Hele Museet – ta del i polarhistorien, og bli med på en ekspedisjon ombord på de originale skipene Fram og Gjøa.
kapasitet: 900 gjester

frammuseet m thomassen edit. big 1 of 1 large

Dekket på Fram – La dere fascinere og inspirere av den fantastiske historien om ekspedisjonene til Norges polarhelter, og nyt et måltid på dekket av denne legendariske skuta, mens hun seiler gjennom isen på vei til å bli verdens mest berømte polarskip.
Kapasitet
Buffet(stående bespisning): 120 gjester
Middag med sittende bespisning: 72 gjester

lokaler 2 large

Amundsensalongen(under hovedekket) – opplev mannskapets autentiske spisestue fra Frams andre og tredje ferder. Vår meny er inspirert av måltider som kokken Lindstrøm laget ombord, og blir servert på kopier av emaljeservise fra Sydpolsekspedisjonen. Nærmere polarhistorien kommer man ikke!
Kapasitet middag med sittende bespisning: 20 gjester

amundsensalongen large

Explorers’ Club (øverste plan i Fram-bygget)Her vil man oppleve den beste utsikten på Fram.
Kapasitet:
Buffet(stående bespisning): 40 gjester
Middag(sittende bespisning): 27 gjester

explorers dark large

Gjøaen flott ramme for større arrangementer med Amundsens første polarskute og hennes historiske seilas gjennom Nordvestpassasjen
Kapasitet:
Buffet(stående bespisning): 400 gjester
Middag(sittende bespisning): 180 gjester

Gjøas hoveddekk – utmerket for mindre mottakelser eller som et startpunkt for kvelden, som vil fortsette på Fram.
Kapasitet: 30 gjester

group 0 frm2293 frm2325 3 images large