Nordstrandhuset

Adresse:
Nordstrandveien 30, 1163 Oslo
Telefon: 407 60 811
nhuset@nordstrandvel.no
www.nordstrandvel.no

Vi ønsker velkommen til Nordstrandhuset, nyoppusset og klar til å huse ditt selskap. Trenger du lokale og ekstra plass til å invitere familie, venner og kollegaer så er Nordstrandhuset stedet. Vi har to store saler og en peisestue. Det er også en flott hage som er perfekt til å ønske velkommen i, leke etc. Nordstrandhuset har alt du trenger av servise, glass og bestikk til ditt selskap. I tillegg har vi vaser og lysestaker. Begge salene har lydanlegg og store lerret. Storsalen og midtsalen har tilhørende kjøkken med stekeovn, kaffetrakter og vannkoker. Midtsalen er perfekt til å invitere til barnebursdag, Her er det plass til å danse og leke og på det store lerret kan man vise film.

Nordstrandhuset er områdets storstue for arrangementer av alle slag. Lokalet ligger sentralt med gangavstand til blant annet offentlig transport og kirken mm. Huset har to rom som kan leies hver for seg eller samlet. I storsalen kan man ha arrangementer for 80-90 personer, mens midtsalen tar inntil 40 personer. Ønsker man å leie hele huset kan man totalt være 120 personer. Huset har også en flott hage, med utgang fra midtsalen. Nordstrandhuset har servise til middag og kaffe og et godt utvalg av glass. Bruk av husets utstyr er inkludert i leieprisen.

Alle leietakere av Nordstrandhuset får 15% rabatt på våre Tapas og buffet menyer  10% rabatt på våre middagsmenyer inkl. kokk(er). Rabattene inkluderer ikke Vår beste deal eller bedriftslunsj

storsalen underside    midtsalen underside

midtsalen front midtsalen 06 midtsalen 05 300x200 1

ute underside uteomraadet ekstra