Tilvalg til 17.mai bord
17.mai bord
398 kr
Tilvalg til 17.mai bord
Hurra for 17.mai! det klassiske koldtbordet kan oppfattes litt traust og kjedelig, men realiteten er at det inneholder mange gamle gode stjerner som bare trenger en liten oppfrisking i form av moderne tankegang og gode norske råvarer.
Den jobben har vi tatt på oss og laget vår versjon av det tradisjonelle koldtbordet, vi bruker de beste råvarene vi kan få tak i, og denne menyen passer perfekt til champagnefrokost, familielunsj og vennemiddag!
Mange av våre gjester kompletterer menyen med focaccia og aioli fra tilvalgene på venstre side.
Kaldrøkt laks fra Stranda med sitron og dill
(Fisk)
Eggerøre med gressløk
(egg)
Skalldyrsalat med krabbe og reker toppet med reddik og dill
(skalldyr, bløtdyr egg, sennep)
Vellagret spekemat fra Metervare med flatbrød og rømme
(Hvete, rug, melk)
Roastbeef av kalv med hjemmelaget ramsløkremulade og karamellisert løk
(Egg)
Grillet landkylling med rosmarin, honning og dijonmarinade.
(sennep)
Potetsalat med eple
(Melk, sennep)
Aspargessalat toppet med estragonemulsjon, reddik og urter
(egg, sennep)
VINANBEFALINGER
RØDVIN
Barbera d’Alba Superiore
Varenummer 759901
HVITVIN
Wongraven Morgenstern Riesling
Varenummer 1752101