Sesongmeny

Du kan velge fra 3-7 retter 
Trykk på bildene under for å se menydetaljer

Bak våre signaturmenyer står Runa Kvendseth – en av Norges mest spennende og anerkjente kokker.
Hun kommer fra stillingen som mat- og konseptansvarlig på Fisketorget i Stavanger, og har bakgrunn fra flere Michelin-restauranter, blant annet Statholdergaarden i Oslo, Speilsalen på Britannia Hotel i Trondheim og RE-NAA i Stavanger.

Runa har vunnet en rekke priser i kokkekonkurranser og er et respektert navn i den norske restaurantverdenen.

Her får du en matopplevelse fra øverste hylle, skapt med den samme lidenskapen, presisjonen og råvarekvaliteten som kjennetegner de beste restaurantene.

 

3-retter | kjøtt

3-RETTER | KJØTT vinter 2025/2026

775 kr pr.person
Middag 3 retter fisk e1706793716633

3-RETTER | FISK vinter 2025/2026

775 kr pr.person
4 retter | kjøtt

4 RETTER | KJØTT vinter 2025/2026

809 kr pr.person
4 RETTER | FISK

4 RETTER | FISK vinter 2025/2026

809 kr pr.person
Middag 5 retter kreativ catering e1706793595815

5 RETTER vinter 2025/2026

875 kr pr.person
Middag 6 retter kreativ catering e1706793572213

6 RETTER vinter 2025/2026

930 kr pr.person
Middag 7 retter kreativ catering e1706781330991

7 RETTER vinter 2025/2026

998 kr pr.person