Ønsker du å bestille catering av julelunsj?

Hos oss i Kreativ Catering kan du velge mellom kald og varm julelunsj! Vi består av et team bestående av anerkjente kokkekunstnere med ønske om å lage julelunsj som sent vil glemmes.

Vi benytter oss kun av ferske og kortreiste råvarer da kvalitet og perfeksjonisme er to sentrale nøkkelord i vår filosofi som cateringfirma.

Kald julelunsj

Vår kalde julelunsj inneholder alle tradisjonelle retter med de spesielle innslagene som gir den rette julefølelsen. Den har alt fra hjemmelaget akevittsild, kaldrøkt laks fra Stranda, hjemmelaget leverpostei, rakfisk og ellers alt du måtte ønske til julelunsjen. 

Varm julelunsj

Vår varme julelunsj gir den ultimate julelunchen med alle de tradisjonelle råvarene fra våre topp produsenter, samt at den i tillegg har varm ribbe fra Prima Jæren, grove medisterpølser fra Metervare, hjemmelaget rødkål og hjemmelaget julesaus. Passer best sittende til bords.

Alt på vår meny er hjemmelaget, helt fra bunnen av. Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt.

Vi tar imot bestillinger på julelunsj for deg som bor i Oslo og Akershus, og er tilgjengelig for både privat-og bedriftsmarkedet. 

Ønsker du mer informasjon før du bestiller julelunsj?

Kontakt oss på telefon 22 61 47 00 eller e-post: eat@kreativcatering.no for å komme i kontakt med en av våre kokker. Vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme dine ønsker og behov!

kreativ-juletapas-kald-ribbe-kvadratisk