Catering med selskapsmat som skiller seg ut

Hos oss i Kreativ Catering finner du alt du måtte behøve av selskapsmat av norske råvarer tilberedt av anerkjente kokker. Vi er opptatt av kvalitet i vår matlaging samtidig som vi ønsker å sette vårt særpreg på gamle favoritter ved å friske de opp med de rette råvarene.

I et hvert selskap, uavhengig av størrelsen, er det maten som samler alle rundt bordet. Store så vel som små nyter et godt måltid. Det er nemlig det alle mennesker har til felles. Derfor er det viktig å servere god selskapsmat, noe som alltid ikke er like enkelt hvis man selv også skal kunne nyte selskapet.

Heldigvis kan vi i Kreativ Catering bistå med catering av selskapsmat til ditt arrangement. Du kan senke skuldrene, kose deg med gjestene, og ikke minst nyte maten. Velger du oss som catering, vil du få servert selskapsmat uten om det vanlige. Deilige tradisjonelle smaker møter nye, friske smaker for å skape en spennende og nydelig meny for deg og dine.

Siden 2003 har vi bistått med catering av selskapsmat for de fleste selskaper og anledninger – Store som små. Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et selskaps- eller konferanselokale.

Vi kan servere selskapsmat av alle slagere, fra den litt enklere, men fortsatt delikat påsmurt, til den ekstravagante 8 retters middagsmenyen. Uansett arrangementet, vil selskapsmaten løfte opp stemningen.

På vår meny finner du

  • 3-8 retters middagsmeny
  • Gryteretter
  • Grillmeny
  • Tapas & Buffet
  • Fingermat
  • Påsmurt

Vi strekker oss langt for din glede, og skulle du ha andre eller særegne ønsker gjør vi vårt beste for å imøtekomme deg på best mulig måte.

Vi er tilgjengelig i Oslo (Sentrum, Majorstuen, Frogner, Skøyen). Samtidig som vi dekker områder i Akershus (Oppegård, Ski, Bærum).

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker catering av selskapsmat.

classic_cut