Catering på St. Hanshaugen – Ren kokkekunst

Hos oss i Kreativ Catering kombinerer vi kokkekunst med praktisk og velsmakende catering!

Ja, vi har faktisk vunnet NM i Kokkekunst, men mer spennende er hvordan vi bruker våre egenskaper i vårt daglige arbeid.

På vår meny finner du moderniserte catering-klassikere og et hav av mange unike matretter. Vi kan skreddersy våre menyer nøyaktig etter dine ønsker, noe som øker sannsynligheten for glade og mette gjester. Vi sørger for en meny hvor selv den kresne finner sin favoritt.

En meny som er laget fra bunnen av

Alt du finner på vår meny er kortreist eller laget fra bunnen av med de beste råvarene. Vi sanker sopp, bær og ville vekster i skogen, og tang langs kysten. Samtidig har vi et rikelig nettverk av leverandører av fersk kjøtt, fisk, fjærfe og vilt. Totalen av dette gir oss selve fundamentet i den helhetlige smaksopplevelsen.

Et naturlig alternativ for alle typer selskaper

Vi passer utmerket for bryllup, konfirmasjoner, barnedåper, events og andre anledninger. Vi har ingen begrensninger på antall gjester.

Mer enn bare catering

Vi er behjelpelige med selve planleggingen av selskapet, i tillegg til å sørge for tilberedelse, servering og opprydding. Vi sørger for at du kan nyte sammenkomsten med dine gjester.

Holder du til på St. Hanshaugen og behov for mat til mange? Kontakt oss på telefon: 22 61 47 00 eller e-post: eat@kreativcatering.no

kreativcatering-varmrett-svinenakke-1159