Enkel Lunsj, stor forskjell: Bedriftslunsj fra Kreativ Catering

Å finne tid til å forberede næringsrike og velsmakende lunsjer kan være en utfordring i en travel hverdag, spesielt i et hektisk arbeidsmiljø. Dette er hvor lunsjcatering kommer inn som en praktisk løsning, ikke bare for spesielle anledninger, men som en hverdagslig bekvemmelighet for bedrifter. Med mesterkokk Kasper Løkke-Larsens erfaring og innovasjon, tilbyr Kreativ Catering et bredt spekter av smakfulle cateringalternativer for en enkel lunsj.

Varierte cateringalternativer for enkel lunsj

Hva er tilgjengelig for en enkel lunsj? Svaret er like variert som vår meny. For daglige kvalitetsmåltider, tilbyr vårt søsterselskap Lyst På Lunsj en tjeneste som leverer frisk, håndlaget mat direkte til din dør. Dette gir en sunn og enkel lunsjløsning for dine ansatte.

For de som ønsker en mer omfattende lunsj, har vi bedriftslunsjalternativer som spenner over et bredt spekter av deilige retter. Dette inkluderer friske salater, gourmetsandwicher, varme retter og deilige hjemmelagde desserter.

Hvordan vår bedriftslunsj fungerer?

bedriftslunsj bedrift buffet

Vår lunsjbuffet er enkel, effektiv og smakfull. Bedriftslunsj er en av våre kjerneverdier, og vårt team, ledet av kjøkkensjef Kasper Løkke-Larsen, har utviklet en velsmakende lunsjbuffet som balanserer mellom bruk av dyre og rimelige ingredienser. Med over 20 års erfaring innen innovativ catering, tilbyr vi en meny som gir et deilig og praktisk lunsjalternativ for de dagene det virkelig teller.

Lunsjbuffeten er tilgjengelig for både henting og levering fra mandag til fredag mellom klokken 9 og 14. Dette tilbudet er ideelt for de som ønsker en variert og smakfull lunsj, enten det er for en stor bedrift, et team av hardtarbeidende mennesker, eller en spesiell anledning.

Daglig matlevering

lyst på lunsj enkel lunsj

For de som ønsker daglig matlevering til sin bedrift, tilbyr Lyst På Lunsj en løsning som gjør det raskt og enkelt å få levert høykvalitets lunsj til den vanlige arbeidsdagen. Dette krever minimalt med arbeid fra din side og sikrer at bedriftens kulinariske behov blir ivaretatt.

Fokus på kvalitet

Våre cateringløsninger for lunsj er mer enn bare et måltid; de er en opplevelse av smaker satt sammen av en erfaren kjøkkensjef. Det er kvalitet og bekvemmelighet levert rett til ditt sted. Vi garanterer at maten du bestiller vil være både smakfull og nærende. Gjennom konstant innovasjon og et sterkt fokus på kvalitet, streber vi etter å alltid møte og overgå kundenes forventninger.

Enkel, smakfull og velfortjent pause

Det er viktig å stole på at maten du bestiller både vil være smakfull og nærende, og hos Kreativ Catering er dette vår garanti, hver gang. Gjennom vår konstante innovasjon og et sterkt fokus på kvalitet, strever vi for å alltid møte og overgå kundenes forventninger.

Majoriteten av oss har travle hverdager. Når du skal organisere et møte, har du kanskje ikke tid til å tenke på lunsj. Men det er derfor vi er her. La oss gi deg en enkel, smakfull og velfortjent pause i løpet av arbeidsdagen.

Hvis du trenger en effektiv, smakfull og høykvalitetslunsjløsning, er Kreativ Catering og Lyst på lunsj tjenesten for deg. Reduser stresset med daglig lunsjplanlegging, og la oss ta oss av detaljene, mens du nyter et fantastisk måltid av restaurantkvalitet.

Siste innlegg

sjokolademoussekake eller Sjokolademousse

Sjokolademousse: en luksuriøs dessert for alle anledninger

Galleriet2

Pakkhuset

17 mai bord

17 mai bord og tapas – Feir med catering av høy kvalitet

Koldtbord

Koldtbord med varierte utvalg

Geiteberg+låve+bryllup+bord+pynt+49

Geiteberg kulturbruk