Et karbonadesmørbrød som vil gjøre deg kresen

For oss i Kreativ Catering som lager mat til mange, har vi i over 20 år tilegnet oss en viss erfaring om folkets favoritter når det kommer til smørbrød og enkel matservering. 

Et karbonadesmørbrød slår som oftest aldri feil, uavhengig om du serverer dem på jobben eller i private sammenkomster. Men hva om vi sier at det finnes en variant som tar karbonadesmørbrødet til nye høyder?

Vår filosofi for karbonadesmørbrødet er at kjøttet skal være i fokus, samtidig som man ikke overdriver i valget av tilbehør og ingredienser ved siden av. Det er viktig å respektere grunnelementet i et smørbrød. Ved hjelp av våre egne bakverk, og egenproduserte karamelliserte løk, mener vi å ha tilført karbonadesmørbrødet de siste detaljene for å kunne skille seg ekstra ut på god smak.

Nyt våre smakfulle karbonader på forskjellig bakst

Når vi fant kombinasjonen av karbonade med vår karamelliserte løk, så vi raskt at denne kombinasjonen egner seg på bakst som ciabatta og sandwich – hva foretrekker du?

Catering av karbonadesmørbrød

Vår catering er tilgjengelig for både privat- og bedriftsmarkedet. Vi har forståelse for at dine gjester og kollegaer også lar seg friste av våre smakfulle karbonadesmørbrød. Vi har mange faste kunder i Oslo og Akershus.

Bestill i dag og sett en ny standard innen karbonadesmørbrød! 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 22 61 47 00 eller e-post: eat@kreativcatering.no 

Smørbrød med karbonade, sprø og karamellisert løk