Rekesmørbrød med egg – en tidløs klassiker

Som kokkekunstnere har vi gjennom kreativitet og lekenhet opparbeidet oss en unik posisjon i catering-markedet med våre spennende og smakfulle matretter. Vår spesialitet er å tilegne tradisjonelle matretter de siste detaljene som gjør de legendariske. 

For oss i Kreativ Catering er rekesmørbrød med egg i seg selv en klassiker som ikke bør endres for mye, men heller tilegne ferske reker, kortreiste egg og egenprodusert skagensalat. I kombinasjon med nybakst sørger vi for å gi en smak som differensierer seg med andre rekesmørbrød med egg du har smakt tidligere.

Et rekesmørbrød med egg for en hver anledning

Rekesmørbrød er kanskje enkelt, men den både metter og gleder i de fleste anledninger -enten du skal servere frokost eller lunsj for dine gjester, men også for deg som ønsker noe godt til lunsj på jobben.

Bestill i dag og la oss ta din smakssans på en uforglemmelig reise med våre smaksrike rekesmørbrød med egg!

Siden vår oppstart i 2003 har vi tilegnet oss mange faste kunder i Oslo og Akershus.

Ønsker du mer informasjon vedrørende våre rekesmørbrød med egg? Eller kanskje du ønsker tilpasninger? Du kan trygt ta kontakt med oss på telefon 22 61 47 00 eller e-post: eat@kreativcatering.no – Vi gjør vårt ytterste for å gjøre deg fornøyd! 

Smørbrød med skagensalat, fenikkel og dill